Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu l-a luat tare pe Petev: ”Hai, ce dracu'! Mă ia de cap când văd experimentele ăstuia”

Sorin Cârţu l-a luat tare pe Petev: ”Hai, ce dracu'! Mă ia de cap când văd experimentele ăstuia”
Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Petev, luat tare de Sorin Cârţu

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară.

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Bucureştenii sunt urmaţi de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

Sorin Cârţu a urmărit partida Craiovei şi a răbufnit la adresa lui Petev, antrenorul oltenilor. 

„Rămânem datori de fiecare dată. Mie jucătorii nu mi-au lăsat impresia în vreun moment că pot lua cele trei puncte. Nu am fost pregătiţi. Nu mi-au dat impresia că sunt conectaţi la miza partidei.

FCSB a arătat diferit în repriza a doua. Dar nu poţi să ştii dacă a fost o schimbare în atitudinea jucătorilor noştri sau poate FCSB s-a retras pentru a conserva rezultatul. Am avut 68% posesia în repriza secundă, dar primul şut periculos a venit în minutul 72. Bine, nu am avut nici trei jucători care contează foarte mult: Mitriţă, Bancu şi Screciu. Dacă era Mitriţă şi juca bine... Ne-a prins şi prost, după dezamăgirea din Cupă.

Era greu. Nu vedeam echipa asta să se schimbe la 180 de grade după meciul cu Oţelul. Aia e dezamăgirea mare, că nu ne-am calificat. Cu FCSB e greu.

Când joci cu o echipă care ţi-a dat 8 goluri în sezonul ăsta, iar tu nu i-ai dat niciun gol... Tu vrei să-i iei faţa în campionat? Hai, ce dracu'! Despre ce vorbim? Noi sperăm la campionat... Hai să ne revenim, să nu pierdem la Farul, să batem la Sepsi. Şi după să începem returul.

Şi a fost vorba şi de decizia ăstuia. La meciul cu Oţelul îl bagă pe Soiri, care nu jucase de două luni, acum îl bagă pe Blesa. Nu am înţeles aşa ceva! Nu joc de la început cu Markovic? Frate, fă o echipă... El tot face experimente. Înnebunesc, nu alta. Nu ştiu cum gândeşte, ce analize face... Mă ia cu capul”, a spus Sorin Cârţu la PrimaSport.

Afla mai multe despre: sorin cârţuuniversitatea craiovapetev 

viewscnt
Articole similare