Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali: "E la fel de neinteresant. Nici nu mai ştiu la câte puncte sunt în spate". Cum l-a pus la punct pe finanţatorul FCSB

Sorin Cârţu s-a dezlănţuit la adresa lui Gigi Becali: "E la fel de neinteresant. Nici nu mai ştiu la câte puncte sunt în spate". Cum l-a pus la punct pe finanţatorul FCSB

FCSB

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, i-a răspuns cu câteva ironii lui Gigi Becali, cel care a susţinut că echipa din Oltenia e avantajată în lupta pentru titlu.

Sorin Cârţu îl atacă pe Gigi Becali

"Gigi are atâtea intervenţii televizate în care nu spune nimic. Dacă a afirmat lucrul ăsta e la fel de neinteresant. Nu prea îmi place să vorbesc înainte de meci. Mai bine prefer să fac o analiză decât un preview. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă cu FCSB a fost un obiectiv atins.

Am fost şi eu surprins ca de contestările care au apărut, pentru că am văzut reacţiile şi opiniile oamenilor de specialitate, ale arbitrilor care au susţinut la unison că au fost penalty-uri corect acordate, că arbitrul nu a influenţat cu nimic prin deciziile lui. Ba din contră se putea merge până la eliminarea lui Vlad.

Întotdeauna sunt comentarii după un meci, mai ales că FCSB-ului nu îi cade bine că sunt la 13 puncte în spate. Nici nu mai ştiu la câte puncte sunt în spate că nu le mai număr. Au pierdut bătălia pentru locurile 2-3 cu noi şi de aici şi atitudinea asta de frustrare pe care au arătat-o", a declarat Sorin Cârţu. 

După ce FCSB a pierdut cu U Craiova, Gigi Becali şi-a revărsat furia pe centralul Marcel Bîrsan, care a dictat două penalty-uri în favoarea oltenilor: 

„Acum îi intreb şi eu pe ei. Astra era motivată când a jucat cu noi şi ne-a bătut? Era motivată Astra când a făcut 2-2 cu CFR şi i-a scos din cursă? Acum ce să le facem? Eu mai vreau încă doi Bîrsani. Să îl clonăm pe Bîrsan şi să îl dăm la toate meciurile Craiovei. Punem numai Bîrsani, punem şi la centru, punem şi la linii. Dacă nu spui nimic, iar ţi-l dă pe Bîrsan. El nu mai are ce să caute la FCSB. Îi dăm bani, îi dăm pensia, dar nu are ce să mai caute. Dacă ăla îl atinge de 3 ori pe Tănase în faţa lui, iar el se uită... Unde eşti, mă, la muls oile?”, a declarat Gigi Becali conform Pro X. 

Afla mai multe despre: sorin cartugsp 

viewscnt
Articole similare