Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu şi-a criticat doi jucători după înfrângerea cu FC Argeş: "Toţi vor să joace ca fotbaliştii lui Guardiola" + Săgeată spre Reghecampf

Sorin Cârţu şi-a criticat doi jucători după înfrângerea cu FC Argeş: "Toţi vor să joace ca fotbaliştii lui Guardiola" + Săgeată spre Reghecampf
Comentarii

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a condus cu 1-0 şi a rămas în inferioritate numerică în minutul 12.

Sorin Cârţu şi-a criticat doi jucători după înfrângerea cu FC Argeş: "Toţi vor să joace ca fotbaliştii lui Guardiola" 

Sorin Cârţu, preşedintele Craiovei, a analizat partida şi a trimis o săgeată spre Laurenţiu Reghecampf, antrenorul oltenilor.

Cârţu a criticat doi jucători: Alexandru Creţu şi Vladimir Screciu.

"E ceva… Nici astăzi nu mi-am revenit. Nu se poate să îţi baţi joc de un asemenea meci şi nu e primul. Eu aş lua doar câteva meciuri la analiză. Ai avut meciuri cu UTA, cu Farul şi ai pierdut aşa. Toate înfrângerile din campionatul ăsta au fost în urma unor jocuri pe care le-am avut sub control. Absolut toate. Şi cu Farul la fel… niciodată nu puteai să crezi că poţi să pierzi, la fel cu UTA, Botoşani…

E imposibil să înţeleg cum, după două săptămâni de pregătire, luăm două cartonaşe în câteva minute. Îmi e imposibil că cineva poate să intre cu o asemenea deconectare, cu asemenea mentalitate şi să strice absolut tot. Nu ai voie, mă! Ai un obiectiv ca al nostru şi faci asta? Nu ai cum să pierzi asemenea puncte, pierdem foarte, foarte uşor.

Stilul ăsta al lor de a încerca să contruiască din orice minge. Nu i se întâmplă doar lui Screciu. Văd asta la foarte multe meciuri. Nu mai există ca fundaşul central să degajeze un balon într-o situaţie dificilă. Trebuie neapărat să o pună, să o dea la portar. Toţi vor să joace ca fotbaliştii lui Guardiola. Nu se poate să construieşti din orice balon.

Constantin era presat de nişte jucători, la fel şi Screciu, şi eu vreau să i-o dau de la centru lui Pigliacelli. Nu discut eu, analiza asta trebuie să o facă Reghe… Ce trebuie să facă Reghe într-o situaţie ca asta. Tu crezi că Reghe le zice altceva… Asta e vina antrenorului, sau el nu se mobilizează?", a spus Sorin Cârţu pentru Pro X.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafc argessorin cartu 

viewscnt
Articole similare