Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu supărat după meciul de la Leipzig: ”Nu ai voie să abordezi competiţia cu juniori”

Sorin Cârţu supărat după meciul de la Leipzig: ”Nu ai voie să abordezi competiţia cu juniori”
Comentarii

Fost mare jucător al Craiovei şi fost antrenor la diferite formaţii din Oltenia, Sorin Cârţu s-a declarat nemulţumit de ceea ce a văzut în partida Leipzig - U Craiova. Tehnicianul în vârstă de 62 de ani a mărturisit că n-a înţeles felul în care formaţia olteană a ales să abordeze cupele europene în acest an.

”Nu mi-a placut, ce am văzut! Sigur, scorul poţi spune că iţi dă speranţe, dar la ce am vazut, nu cred că avem şanse de calificare. Cred ca Leipzig va merge mai departe. E greu să joci cu juniori în cupele europene, par nişte decizii forţate. Dacă ai ajuns totuşi să joci în Europa, nu ai voie să tratezi dubla cu Leipzig în maniera asta!” a explicat Sorin Cârţu într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

”Mi-ar fi plăcut să văd mai multe faza ca cea din final, când echipa a marcat!” a mărturit ”Sorinaccio”, care a criticat felul în care Alex Mitriţă a tratat anumite faze ale jocului: ”Şansa Craiovei era ca atunci când jocul le oferă o conjunctură favorabilă, aşa cum s-a întâmplat la Mitriţă, în prima repriză, când a fost fricos, să profite de ea. Cred că Mitriţă putea să găsească alte soluţii în acele momente”.

Cârţu e sigur că RB Leipzig este o formaţie care caute să se afirme internaţional şi că difrentele dintre cele două echipe sunt mari: ”Sunt diferenţe mari între campionatul din România şi cel din Germania. Mai ales când e vorba de o echipă înfometată de rezultate internaţionale precum Leipzig.” a încheiat fostul mare fotbalist al Craiovei.

Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa RB Leipzig, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pe final, partida s-a disputat pe o ploaie torenţială.

Afla mai multe despre: u craiovasorin cârţueuropa league 

viewscnt
Articole similare