Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Colceag nu ştie dacă rămâne la Dinamo: ”În rucsacul unui soldat se află întotdeauna şi sabia de mareşal”

Sorin Colceag nu ştie dacă rămâne la Dinamo: ”În rucsacul unui soldat se află întotdeauna şi sabia de mareşal”

Superliga

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-2.

Dario Bonetti, antrenorul „câinilor”, este plecat în Italia şi lipseşte de pe banca tehnică.

Azi pe banca tehnică a stat Sorin Colceag, care însă nu ştie dacă va mai rămâne la Dinamo.

„Am reuşit să arătăm momente bune, dar am păcătuit la micile detalii, care au făcut diferenţa. Am dominat jocul după 0-2, am avut ocazii, am pus presiune, i-am dezorganizat, au făcut şi nişte schimbări - semn că aveau probleme. A fost o energie de grup, ne-am regăsit spiritul, a fost important. E cel mai mare câştig. 

Am văzut implicarea tuturor, toţi au făcut pasul în faţă, am vorbit cu ei la final şi au spus că au dat tot ce au putut. Meciul de azi ne dă speranţa că putem arăta mult mai bine pe viitor, cu revenirile lui Filip, Sorescu şi Matei. 

Eu n-am mai vorbit cu domnul Bonetti de o lună şi jumătate, cel puţin. Nu a fost implicat în niciun fel la meciul de azi. Nu ştiu cum ar fi putut interveni. Personal, n-am avut nicio discuţie cu dânsul. N-a transmis nimic. 

Iliev (n.r. - portarul) ne-a adus momente de siguranţă, de echilibru, dar toţi care au jucat au dat maximum, asta e important. Nu cred că pot discuta acum despre a continua la Dinamo ca principal. N-am ce să spun. În rucsacul unui soldat se află întotdeauna şi sabia de mareşal”, a declarat Colceag la final.

Afla mai multe despre: sorin colceagdinamo 

viewscnt
Articole similare