Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sosesc întăriri pentru Ruben de la Barrera, la Viitorul Constanţa. Şi-au propus să devină titulari

Sosesc întăriri pentru Ruben de la Barrera, la Viitorul Constanţa. Şi-au propus să devină titulari

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la FC Voluntari, Ioan Andone, a recunoscut că a încercat să-i păstreze la echipă pe Alexandru Măţan şi Valentin Cojocaru, însă fotbaliştii şi-au dorit să se întoarcă la malul mării şi să lupte pentru un loc de titular.

Alexandru Măţan şi Valentin Cojocaru sunt doi fotbalişti care au pus umărul la un sezon solid al celor de la FC Voluntari, mai ales în play-out. Mijlocaşul Alexandru Măţan a bifat 25 de meciuri în sezonul trecut, în care a marcat un gol şi a oferit două pase de gol. Chiar dacă ciferele sunt modeste, Măţan a fost unul dintre cei mai periculoşi jucători ai lui Mihai Teja. 

Valentin Cojocaru a sosit la Voluntari în iarnă, iar de atunci a fost titular de drept. A apărat în 19 partide, reuşind în 8 dintre ele să nu încaseze gol. Forma foarte bună l-a readus în atenţia fostei sale echipe, FCSB, însă şansele ca mutarea să se realizeze sunt extrem de mici. 

Atât Alexandru Măţan, cât şi Valentin Cojocaru, au ales să se întoarcă la Viitorul Constanţa pentru a-l convinge pe noul manager ale echipei, spaniolul Ruben de la Barrera, de calităţile lor şi că pot fi piese de bază pentru club în sezonul următor.

"Singurii cu care am discutat sunt Cojocaru şi Măţan, care se vor întoarce la Viitorul. Am încercat să îi păstrăm, dar ne-au spus că se vor întoarce la Viitorul", a confirmat preşedintele celor de la FC Voluntari, Ioan Andone.

Cine este Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez

FC Viitorul a anunţat, vineri, că noul tehnician al echipei constănţene este spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez (35 de ani). Antrenorul a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului - Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado. După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanţa, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei dobrogene.

Ruben de la Barrera a pregătit pe Villaralbo, Guijuelo, Valladolid B, Cultural Leonesa, Real Sociedad (secund) şi Al Ahli, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri antrenori spanioli.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare