Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sosesc, maestre!". Bogdan Cosmescu, reacţie savuroasă după ce l-a văzut pe Dan Şucu cu telefonul în mână, în lojă: "Dacă a primit mesajul ăsta?" | EXCLUSIV

"Sosesc, maestre!". Bogdan Cosmescu, reacţie savuroasă după ce l-a văzut pe Dan Şucu cu telefonul în mână, în lojă: "Dacă a primit mesajul ăsta?" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu a avut o reacţie savuroasă, la Minutul 91, după ce l-a văzut pe Dan Şucu, patronul Rapidului, cu telefonul în mână în timpul meciului Rapid - Sepsi 0-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Superligii. Giuleştenii au pierdut patru meciuri din patru în play-off.

Camerele TV l-au surprins pe Dan Şucu, în secvenţele de final ale meciului Rapid - Sepsi 0-1, după ce echipa lui Cristiano Bergodi a primit gol, cu telefonul în mână. Comentatorul Bogdan Cosmescu a avut o reacţie savuroasă când a văzut imaginile şi s-a gândit dacă nu cumva italianul a fost "lucrat" de un coleg de breaslă.

Bogdan Cosmescu, după imaginile cu Dan Şucu cu telefonul în mână: "Dacă mesajul pe care l-a primit era de la Mutu sau Şumudică?"

Rapid a ieşit de pe trasa rezultatelor bune şi, în play-off, pare de nerecunoscut. Giuleştenii n-au câştigat niciun meci în play-off, iar Cristiano Bergodi este în pericol. În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu a făcut o remarcă amuzantă când l-a văzut pe Dan Şucu cu telefonul în mână.

Cosmescu s-a întrebat dacă nu cumva Adrian Mutu sau Marius Şumudică, antrenori liberi de contract, i-au dat mesaj lui Dan Şucu după ce Rapid a luat gol în prelungirile partidei cu Sepsi: "Dar dacă mesajul pe care l-a primit era de la un antrenor? Mutu, Şumudică, care au zis "Sosesc, maestre!". Nu ştiu, glumesc", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Constantin Zotta a intervenit şi a scos la iveală o situaţie reală petrecută în acest sens: "Nu e poantă, e o situaţie reală. Eram la o masă cu un conducător şi un antrenor, cu patronul. Şi patronul zice 'Ia uite, bă, ce mesaj primesc'. 'Vin eu, dă-l afară, luăm aia, facem aia'. Deci, ce a spus Bogdan nu e de glumă, sunt situaţii reale, ar putea să fie şi asta", a declarat Constantin Zotta, fostul preşedinte al Rapidului.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescurapidantrenordan sucutelefonsuperliga 

viewscnt
Articole similare