Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sosit de curând la FCSB, Iulian Cristea s-a obişnuit deja cu criticile patronului: ” Aşa e normal”

Sosit de curând la FCSB, Iulian Cristea s-a obişnuit deja cu criticile patronului: ” Aşa e normal”

Fotbal

Comentarii

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a II-a a play-off-ului campionatului naţional de fotbal Liga I. Au marcat Gnohere '29 şi Iulian Cristea '32, fundaşul fiind la primul gol în tricoul bucureştenilor. De la Astra, a fost eliminat Bejan '74.

”Eu zic că m-am adaptat foarte bine, băieţii m-au primit foarte bine, un grup unit, un grup bun. E o atmosferă foarte bună, doar noi mai trebuie să jucăm în teren şi să aducem victoriile. Un coleg nou în apărare, asta e viaţa de fotbalist, azi eşti acolo, mâine eşti dincolo. Mă bucur că am ajuns în sfârşit la Steaua şi sper să continui pe acest drum”, a spus Iulian Cristea.

Despre criticele patronului, Cristea spune că sunt ceva normal: ”M-am obişnuit, vă daţi seama. Aşa e normal, să te critice. Presiunea este mare, vă daţi seama. CFR a bătut, era la opt puncte, trebuia sa micşorăm distanţa. Sperăm să continuăm aşa.”

”Roş-albaştrii” speră la titlu: ”Da, vă daţi seama că suntem încrezători. Mai sunt opt etape, jucăm de două ori cu CFR. Suntem încrezători.” - Cristea.

FCSB l-a transferat la finalul lunii februarie pe Iulian Cristea de la Gaz Metan. Înainte să semneze cu ”roş-albaştrii”, fundaşul în vârstă de 24 de ani a adunat 106 de partide pentru Gaz Metan Mediaş şi a înscris 6 goluri în toate competiţiile. Acesta a fost crescut şi format în cadrul clubului medieşean.

Afla mai multe despre: iulian cristeafcsb 

viewscnt
Articole similare