Experiențe împreună.
You are here:

Soţia lui Andrey Arshavin a fost dată jos din avion şi dusă la poliţie. Ce s-a întâmplat

Soţia lui Andrey Arshavin a fost dată jos din avion şi dusă la poliţie. Ce s-a întâmplat

Campionate

Alice Arshavin, soţia lui Andrey Arshavin, a fost dată jos din avion după ce ar fi făcut un scandal uriaş. Tânăra urma să decoleze de la Moscova spre Almatî, Kazahstan, unde joacă soţul său.

Soţia fostului atacant al lui Arsenal a fost reţinută timp de aproape două ore pe aeroportul din Moscova, după ce a făcut un scandal monstru în avion. Potrivit Sportal.bg, Alice Arshavin a urcat împreună cu copiii săi şi bona acestora şi a cerut să intre la clasa bussines, deşi dădaca avea bilet cumpărat la economic. Personalul n-a fost de acord şi de aici a început scandalul.

Stewardesa-şefă susţine că a fost ameninţat de soţia lui Arshavin: ”Alice Arshavin a avut comportament obscen şi n-a îndepliniti cerinţele echipajului, astfel că a fost dată jos din avion. Decizia i-a aparţinut comandantului avionului”.

Însă Alice Arshavin are o altă variantă. Spune că scandalul a pornit după ce avionul a întârziat, iar ea trebuia să-i schimbe scutecul bebeluşului de 10 luni. Echipajul avionului a cerut ca toţi pasagerii să-şi pună centurile, însă Alice a refuzat, pe motiv că trebuie să schimbe scutece:

”Am primit cele mai scumpe bilete. Când am ajuns în avion, căpitanul a spus că avionul va întârzia 10 minute. În acel moment, copilul meu a început să plângă. Mi-am dat seama că trebuie să-i schimb scutecul, pentru că mirosea foarte urât. Ne-au spus să ne legăm centurile şi au insistat să schimb scutecul după decolare. După ce am discutat mult timp, mi-au luat cu forţa copilul de 10 luni”, spune Alice, potrivit sporx.com.

Ulterior, tânăra a fost dată jos din avion şi preluată de poliţie, unde a stat aproape două ore. Alice Arshavin urma să decoleze de la Moscova spre Almatî, Kazahstan, unde joacă soţul ei. Andrey Arshavin a semnat cu Kairat Almatî în martie 2016, după ce s-a despărţit de Kuban.

Comentarii
viewscnt