Experiențe împreună.
You are here:

Soţia unui fotbalist celebru susţine că un bărbat i-a oferit bani pentru o oră de relaţii intime. Cum a reacţionat femeia

Soţia unui fotbalist celebru susţine că un bărbat i-a oferit bani pentru o oră de relaţii intime. Cum a reacţionat femeiagalerie foto

Diverse

Comentarii

Soţia unui jucător din naţionala Serbiei susţine că deseori primeşte pe reţelele de socializare oferte de sex pe bani. De fiecare dată, Jovana Djordjevic, soţia lui Filip Djordjevic, spune că se revoltă.

Filip Djordjevic, atacant la Chievo şi internaţional sârb, este căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din Europa, Jovana Djordjevic. În vârstă de 30 de ani, Jovana este şi un model foarte cunoscut şi a avut contract inclusiv cu Bugatti. La vârstă de 18 ani, Jovana a câştigat titlul Miss Fashion TV.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Din 2014, Jovana Djordjevic este căsătorită cu fotbalistul Filip Djordjevic, fost atacant la Steaua Roşie, FC Nantes şi Lazio şi care în prezent joacă pentru Chievo. Însă faptul că este o femeie măritată nu o fereşte de propuneri indecente.

Un bărbat i-a oferit 500 de euro soţiei fotbalistului Filip Djordjevic. Reacţia tinerei

Recent, Jovana Djordjevic s-a declarat revoltată de propunerile pe care le primeşte pe reţelele de socializare. Ultima astfel de ofertă a venit de la un tânăr, care i-a propus 500 de euro pentru o oră de sex. Gestul a scos-o din sărite pe Jovana:

”Nu ştiu la ce se gândea acest băiat, dar nu există nicio modalitate să fac vreodată aşa ceva. I-am postat oferta pe internet pentru a-mi arăta indignarea”, a scris Jovana.

viewscnt
Articole similare
Nuntă după nuntă în tenis! Jucătoarea din România care s-a măritat cu un fost...