Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soţia unui fotbalist de la Clinceni s-a luat de Anamaria Prodan: ”Când vine vorba să bage mâna în buzunar îşi dă demisia. Gura mică”

Soţia unui fotbalist de la Clinceni s-a luat de Anamaria Prodan: ”Când vine vorba să bage mâna în buzunar îşi dă demisia. Gura mică” galerie foto
Comentarii

La nici o lună de când decidea să se implice la Academica Clinceni, Anamaria Prodan a ales să se retragă de la echipă.

Soţia unui fotbalist de la Clinceni s-a luat de Anamaria Prodan: ”Când vine vorba să bage mâna în buzunar îşi dă demisia. Gura mică” 

Anamaria Prodan ar fi luat decizia de a se retrage de la echipă, la nici o lună de când îşi manifestase interesul de a se implica la club.

Impresara a decis să se retragă deoarece investitorul care trebuia să îi vină alături, Filip Dobrescu, a dispărut din peisaj.

Şi directorul sportiv proaspăt venit, Augustin Călin, şi-ar fi dat demisia, iar şi viitorul lui Adrian Falub şi Sabin Ilie la club este pus sub semnul întrebării.

După cele intâmplate, Ana, soţia lui Paul Pârvulescu, fost campion cu FCSB, a publicat un mesaj agresiv la adresa celor doi afacerişti mai sus amintiţi.

„Patronii de la TV sunt doar nişte gherţoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar îşi dau demisia. Unde aţi mai auzit aşa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care şi le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri.

Bă, voi ăştia care vă daţi patroni de echipe de fotbal, de SF-rui şi cai verzi pe pereţi, cum facem? Că n-aţi dat în viaţa voastră un salariu! Gura mică!”, a scris soţia fotbalistului, pe contul de instagram.

La momentul actual, Academica Clinceni ocupă ultima poziţie din Liga 1, cu 11 puncte din 21 de etape, unul în urma lui Dinamo şi la opt de FC U Craiova, ocupanta primului loc ce duce la barajul de promovare/retrogradare.

Afla mai multe despre: academica clincenianamaria prodan 

viewscnt
Articole similare