Experiențe împreună.
You are here:

Soţia unui fotbalist din naţionala Ucrainei, declaraţii controversate: ”Doar eu nu cred în căsătoria lui Ronaldo cu Georgina. Ea este ca un accesoriu pentru el”

Soţia unui fotbalist din naţionala Ucrainei, declaraţii controversate: ”Doar eu nu cred în căsătoria lui Ronaldo cu Georgina. Ea este ca un accesoriu pentru el”galerie foto

Diverse

Comentarii

Irina Moroziuk, soţia internaţionalului ucrainean Mykola Moroziuk, pune la îndoială căsătoria dintre Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez.

Una dintre cele mai cunoscute femei din Ucraina, Irina Moroziuk nu crede în căsătoria dintre Ronaldo şi Georgina. Soţia lui Mykola Moroziuk spune că cei doi vând o imagine care în realitate nu există. Concret, nu s-au căsătorit din dragoste, ci pentru că Ronaldo căuta o mamă pentru copiii lui.

”Doar eu nu cred în căsătoria lui Ronaldo cu Georgina? Pentru mine, este cu adevărat un circ. Nu numai că a apărut de nicăieri (n.r. Georgina), dar este ca un accesoriu. Nu este în stare să vorbească deloc? Să pună întrebări? Ei bine, este un babysitter pentru copiii lui, dar cu siguranţă nu este dragostea vieţii sale”, a scris Irina Moroziuk pe contul ei de Instagram.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Irina Moroziuk, cunoscută în Ucraina pentru postările sexy

Irina Moroziuk este soţia fotbalistul echipei turce Rizsepor, Mykola Moroziuk. Acesta are 14 selecţii pentru naţionala Ucrainei şi a evoluat în cariera sa şi pentru Dinamo Kiev, înainte să ajungă în campionatul turc. Irina Moroziuk, fotbalistului, a fost unsă şef al grupării de amatori FC Lion, din oraşul Lvov.

Irina este foarte cunoscută în Ucraina pentru postările de pe Instagram, acolo unde urcă fotografii şi filmuleţe în ipostaze foarte sexy.

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...