Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soţia unui jucător de la FC Porto a aruncat vestiarul în aer după ce a postat câteva imagini pe Instagram, de la o petrecere privată. Jucătorii s-au răzbunat pe ea

Soţia unui jucător de la FC Porto a aruncat vestiarul în aer după ce a postat câteva imagini pe Instagram, de la o petrecere privată. Jucătorii s-au răzbunat pe eagalerie foto

Diverse

Comentarii

Cindy Alvarez Garcia, iubita lui Mateus Uribe, mijlocaş la FC Porto, a reuşit să provoace un adevărat scandal după ce a postat pe reţelele de socializare imagini de la petrecerea în care şi-a aniversat ziua. Drept răzbunare, pe net au început să circule imagini cu Cindy în ipostaze intime.

Cindy Garcia a organizat o petrecere la începutul lunii decembrie, pentru a aniversa împlinirea a 30 de ani. La eveniment au fost invitaţi şi mai mulţi colegi ai iubitului ei, jucători la FC Porto. Până aici, nimic ieşit din comun. Dar Cindy a fost lipsită de inspiraţie şi a pus pe Instagram imagini de la petrecerea ei, surprinse în jurul orei 05:00 dimineaţa.

Oficialii lui FC Porto au reacţionat imediat şi i-au pedepsit pe jucătorii care au petrecut până la acea oră, fiind considerat un act grav de indisciplină. Cindy a şters ulterior imaginile de pe Instagram, dar era deja prea târziu.

Se pare însă că cineva a vrut să se răzbune pe ea pentru acele imagini care au dus la sancţionarea jucătorilor de la FC Porto. Cindy s-a trezit că imagini cu ea în ipostaze intime au început să circule pe net. Pozele şi filmuleţele au fost făcute în 2017, când era combinată cu un alt bărbat. De altfel, Cindy a recunoscut autenticitatea lor şi a declarat că ele au fost un cadou pentru iubitul de la acea  vreme.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cindy alvarez garcia 

viewscnt
Articole similare