Experiențe împreună.
You are here:

Soţul Serenei Williams a demisionat din boardul companiei Reddit şi a cerut să fie înlocuit cu o persoană de culoare

Soţul Serenei Williams a demisionat din boardul companiei Reddit şi a cerut să fie înlocuit cu o persoană de culoare

Diverse

Comentarii

Co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a demisionat din boardul companiei, cerând să fie înlocuit cu o persoană de culoare.

Vineri, într-o serie de postări pe Twitter, el a spus că unul dintre argumentele sale este acela că, în calitate de tată, trebuie să-i poată răspunde fiicei sale de culoare când îl va întreba: ”Ce ai făcut?”. Anunţul său are loc în contextul scandalului provocat de uciderea lui George Floyd, bărbatul de culoare care a murit în Minneapolis după ce un poliţist i-a ţinut genunchiul pe gât timp de peste 8 minute.

De asemenea, el a promis 1 milion de dolari asociaţiei non-profit a fostului jucător de fotbal american Colin Kaepernick, Know Your Rights Camp, precumşi sprijin pentru comunitatea de culoare, în special pentru a combate ura de rasă.

Reddit a anunţat că va da curs solicitării lui Ohanian.

”Vreau să-mi asum responsabilitatea pentru istoria politicilor noastre de-a lungul anilor, care ne-au adus aici şi încă mai avem lucruri de făcut”, a scris pe Twitter CEO şi co-fondator Reddit, Steve Huffman.
Board-ul Reddit este format din patru bărbaţi albi şi o femeie, Porter Gale, promovată anul trecut.

Plaforma, care se autointitulează ”pagina principală„ a internetului, a făcut numeroase eforturi pentru a soluţiona problema conţinutului rasist, notează CNN. Aceasta, în condiţiile în care a fost criticată pentru că găzduieşte forumuri cu conţinut rasist, pe care ulterior le-a interzis.

Alexis Ohanian şi Serena Williams s-au căsătorit în noiembrie 2017, la Contemporary Arts Center din New Orleans, la puţin timp după ce li s-a născut fiica, Alexis Olympia.

viewscnt
Articole similare