Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spalletti are zilele numărate! Beppe Marotta vrea să facă revoluţie şi la Inter. Are pe listă 3 antrenori de clasă mondială

Spalletti are zilele numărate! Beppe Marotta vrea să facă revoluţie şi la Inter. Are pe listă 3 antrenori de clasă mondială

Serie A

Comentarii

Luciano Spalletti are zilele numărate la Inter Milano, după ce nu a reuşit să califice echipa în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor şi a terminat doar pe trei grupa cu Barcelona, Tottenham şi PSV Eindhoven. În ultima partidă, Inter a remizat pe teren propriu cu PSV.

Giuseppe Marotta, fostul oficial de la Juventus, a fost numit în această săptămână noul administrator delegat al lui Inter Milano, iar prima decizia pe care o va lua este, se pare, înlocuirea actualului antrenor, Luciano Spalletti. 

Pe lista lui Beppe Marotta, care a petrecut opt ani plini de glorie la Juventus, sunt Antonio Conte, Diego Simeone şi Jose Mourinho, potrivit Corriere dello Sport. Cu fostul antrenor al lui Chelsea a colaborat la Juventus, în timp ce Diego Simeone este marele vis al fanilor nerazzurri, iar Jose Mourinho este tehnicianul care a cucerit ultimul trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului lombard. 

Inter este pe locul trei în Serie A şi la 14 puncte faţă de liderul Juventus. Etapa trecută, Inter a pierdut Derby d'Italia cu Juve. 

 

Afla mai multe despre: diego simeonebeppe marottainter milanoluciano spallettijose mourinhoantonio conte 

viewscnt
Articole similare