Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spalletti s-a plictisit să fie şomer de lux! Italianul se pregăteşte să antreneze în Premier League

Spalletti s-a plictisit să fie şomer de lux! Italianul se pregăteşte să antreneze în Premier League
Comentarii

Luciano Spalletti (61 de ani) este pregătit să revină în antrenorat după ce a stat un sezon pe bară şi a fost şomer de lux.

Spalletti a fost înlocuit de Antonio Conte pe banca lui Inter în vara anului trecut, însă a rămas sub contract cu formaţia din Milano. Astfel, pe întreg sezonul, Inter a trebuit să plătească doi antrenori. 

Sky Sport Italia susţine că fostul antrenor de la AS Roma sau Zenit s-a săturat să stea pe bară şi este pregătit să îşi îndeplinească visul, acela de a antrena în Premier League. În acest sens, tehnicianul italian a început să ia lecţii de limba engleză. Chiar dacă nu a apărut nicio ofertă concretă până în acest moment, numele antrenorului a fost legat în ultima perioadă de Newcastle United. 

Luciano Spalletti a fost ofertat de AC Milan la începutul sezonului, însă nu a vrut să renunţe la contractul pe care îl are cu Inter, care îi aduce, în continuare, 4,5 milioane de euro anual. Acum însă, potrivit presei din Italia, antrenorul este pregătit să rupă angajamentul cu Inter. 

Afla mai multe despre: luciano spalletti 

viewscnt
Articole similare