Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spania o demolează pe Polonia, scor 5-0, şi e prima echipă calificată în semifinalele EURO 2019! Italia depinde de România. Toate calculele

Spania o demolează pe Polonia, scor 5-0, şi e prima echipă calificată în semifinalele EURO 2019! Italia depinde de România. Toate calculelegalerie foto
Comentarii

Spania a câştigat cu 5-0 meciul cu Polonia şi a devenit prima echipă calificată în semifinalele EURO 2019. Italia s-a impus cu 3-1 în meciul cu Belgia, dar are şanse minime la calificarea în careul cu aşi. Ţara gazdă are nevoie de un miracol: România să bată la scor Franţa!

Fornals, Oyarzabal, Ruiz, Ceballos şi Borja Mayoral au marcat golurile prin care Spania a demolat-o pe Polonia, scor 5-0, şi s-a calificat în semifinalele Europeanului de Tineret.

În cealaltă partidă din Grupa A, Italia a câştigat cu 3-1 meciul cu Polonia, dar ţara gazdă e aproape eliminată din competiţie. Italia se mai poate califica în semifinale doar în cazul în care România va câştiga cu o diferenţă mare de scor meciul cu Franţa.

CLASAMENTUL ÎN CELE TREI GRUPE + IERARHIA LOCURILOR 2

CUM SE CALIFICĂ ROMÂNIA

Dacă România câştigă sau face egal cu Franţa, atunci ”tricolorii” sunt în semifinalele EURO 2019

Naţionala noastră se poate califica şi în cazul unei înfrângeri cu Franţa. În cazul acesta, România ar trebui să nu piardă la mai mult de două goluri diferenţă pentru a avea în continuare un golaveraj mai bun în comparaţia cu Italia, în topul celor mai bune echipe de pe poziţia a doua. 

Cum duminică se joacă meciurile din Grupa B, România va cunoaşte exact toată situaţia înaintea meciului cu Franţa şi va avea la îndemână toate scenariile posibile pentru a obţine calificarea. Cel mai simplu ar fi, evident, să obţinem cel puţin un punct cu Franţa şi suntem calificaţi în semifinale.

Afla mai multe despre: euro u21euro 2019,  

viewscnt
Articole similare