Experiențe împreună.
You are here:

Spania sau Franţa? Laporte s-a decis! Pentru ce echipă naţională vrea să joace la EURO 2020

Spania sau Franţa? Laporte s-a decis! Pentru ce echipă naţională vrea să joace la EURO 2020

Manchester City

Comentarii

Aymeric Laporte (25 de ani) este unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, dar fără niciun meci la nivel de seniori pentru o echipă naţională. Disponibil atât pentru Franţa, cât şi pentru Spania, jucătorul lui Manchester City a decis ce ţară vrea să reprezinte la Campionatul European din vară.

Laporte a avut un ghinion teribil în acest sezon, fiind accidentat până de curând. Recent, el a revenit în lotul lui Manchester City şi a renunţat la visul de a juca pentru prima reprezentativă a Franţei.

"Sper că voi fi acolo. Am vorbit cu Didier Deschamps, vreau să arăt că am calităţile necesare pentru echipa Franţei. Să ajung la Euro la finalul sezonului ar fi cel mai frumos lucru", a declarat Aymeric Laporte, într-un interviu pentru Telefoot. 

În trecut, Laporte a mai fost convocat la prima echipă a Franţei, fără să joace însă. Ultima oară, în august 2019, el s-a accidentat la doar două zile distanţă după ce a primit convocare pentru partidele din preliminariile Campionatului European. 

Născut în Franţa, Laporte a petrecut opt ani de zile la Athletic Bilbao şi îşi poate lua cetăţenia spaniolă. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe