Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii au aflat cât cere Varane pentru a semna un nou contract cu Real Madrid. Manchester United aşteaptă la cotitură

Spaniolii au aflat cât cere Varane pentru a semna un nou contract cu Real Madrid. Manchester United aşteaptă la cotitură

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid continuă să negocieze cu Raphael Varane prelungirea contractului.

De câteva săptămâni, Real Madrid încearcă să-i prelungească lui Raphael Varane contractul scandent în 2022.

După plecarea lui Sergio Ramos, madrilenii nu-şi permit luxul de a-l pierde şi pe Varane, cel de-al doilea fundaş central de top din lot.

Dorit cu insistenţă de Manchester United, Varane pare tentat de o nouă aventură, de această dată în afara Spaniei.

Cât cere Varane pentru a-şi prelungi contractul cu Real Madrid

Presa iberică a aflat detaliile negocierilor dintre Varane şi Real Madrid. Potrivit cotidianului ABC, fundaşul francez solicită un salariu anual de 12 milioane de euro net. Sursa citată susţine că diferenţa între ce oferă Real Madrid şi ce solicită jucătorul este destul de mare.

Madrilenii îi oferă un salt financiar de la 5.5 milioane de euro pe an, la 7 milioane de euro. O sumă pe care Varane o consideră insuficientă în acest moment, ţinând cont de faptul că Manchester United este dispusă să-i ofere un contract pe patru ani, cu salariul de 12 milioane de euro dorit.

Dacă nu se va ajunge la un acord, Real Madrid nu exclude posibilitatea de a accepta oferta lui Manchester United pentru Varane. Pentru că riscă să-l piardă gratis, la fel ca pe Sergio Ramos, la finalul sezonului viitor, gruparea blanco ar accepta o ofertă de 70 de milioane de euro din Anglia. Momentan, Real Madrid a refuzat prima ofertă de 50 de milioane de euro venită de la Manchester United, în timp ce continuă negocierile cu fundaşul francez pentru prelungirea contractului.

Afla mai multe despre: raphael varane 

viewscnt
Articole similare