Experiențe împreună.
You are here:

Spaniolii au aflat deja! Primele trei transferuri efectuate de Real Madrid pentru sezonul viitor. Un fost adversar al tricolorilor printre achiziţii

Spaniolii au aflat deja! Primele trei transferuri efectuate de Real Madrid pentru sezonul viitor. Un fost adversar al tricolorilor printre achiziţii

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are deja asigurate trei transferuri pentru sezonul viitor, anunţă presa iberică.

Real Madrid caută deja soluţii pentru sezonul viitor, iar Zinedine Zidane şi-a dat acordul pentru trei mutări pe care gruparea blanco le are la îndemână.

Transferuri la Real Madrid. Odegaard revine pe Bernabeu!

La Madrid se anunţă schimbări importante pentru stagiunea viitoare, cel puţin la nivel de lot. În timp ce nume grele ca Luka Modric sau Gareth Bale sunt la un pas de o despărţire de gruparea blanco, madrilenii şi-au asigurat deja trei jucători pentru stagiunea viitoare. Toţi trei sunt deja achiziţionaţi de Real Madrid şi vor reveni pe Bernabeu după ce le expiră împrumuturile. Zinedine Zidane priveşte cu ochi buni revenirea celor trei.

Este vorba despre fundaşul marocan Achraf Hakimi, de mijlocaşul norvegian Martin Odegaard şi de fundaşul lateral stânga, Sergio Reguilon.

Cel mai probabil, Alvaro Odriozola va fi vândut de madrileni din stagiunea viitoare, iar pe lista jucătorilor de care Real Madrid se va despărţi se mai numără, Modric, Bale, Mariano Diaz, Lucas Vazquez şi James Rodriguez, scrie presa spaniolă.

Fotbaliştii cedaţi de Real Madrid sub formă de împrumut au o cotă totală de piaţă de 250 de milioane de euro

Real Madrid are mai mulţi jucători împrumutaţi la diverse cluburi din Europa. Cota lor de piaţă totală este impresionantă.

Cei de la CIES au elaborat un studiu pentru a clasifica jucătorii împrumutaţi de cluburile din primele cinci campionate ale lumii. Real Madrid are o serie de jucători împrumutaţi la alte cluburi, iar valoarea lor de piaţă este impresionantă.

Este vorba despre 7 fotbalişti, toţi foarte bine cotaţi în acest moment. Daniel Ceballos este cedat de Los Blancos la Arsenal. Cota sa de piaţă este de 65.7 milioane de euro conform CIES. Alţi 6 jucători cedaţi de madrileni au cote foarte mari. Martin Odegaard are o cotă de piaţă de 57.3 milioane de euro. Norvegianul evoluează la Real Sociedad în acest sezon.

Hakimi Achraf este cotat la 39 de milioane de euro, iar Borja Mayoral are o cotă de piaţă de 22.6 milioane de euro. Oscar Rodriguez este evaluat de CIES la 21.2 milioane de euro, în timp ce Sergio Reguilon la 18.9 milioane de euro. În fine, japonezul Kubo, cedat la Mallorca este evaluat de sursa citată la 17 milioane de euro.

În total, Real Madrid a cedat jucători cotaţi la 241 de milioane de euro. Şi este vorba doar despre 7 dintre ei, consideraţi în acest moment, cei mai valoroşi. Dintre ei, Odegaard, Kubo şi Hakimi au şanse bune să revină pe Bernabeu.

viewscnt
Articole similare