Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii au aflat secretul lui Cristiano Ronaldo! Cum reuşeşte să marcheze pe bandă rulantă şi la 33 de ani. Acum totul e clar: ”E matematică pură”

Spaniolii au aflat secretul lui Cristiano Ronaldo! Cum reuşeşte să marcheze pe bandă rulantă şi la 33 de ani. Acum totul e clar: ”E matematică pură”

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo a descoperit secretul prin care poate evolua la un nivel incredibil şi la 33 de ani. A testat formula în sezonul trecut, iar acum repetă fix acelaşi lucru. Rezultatul? Portughezul rămâne o maşină de goluri şi la vârsta la care alţii se gândesc la retragere.

Spaniolii au descoperit secretul din spatele formei fabuloase pe care Cristiano Ronaldo o arată acum la Real Madrid. CR7 are 17 goluri marcate în ultimele zece meciuri în care a evoluat, iar Real Madrid pare de neînvins cu el pe teren. O demonstrează atât în campionat, în ultima vreme, cât şi în Liga Campionilor, acolo unde e miza cea mare pentru trupa blanco.

ŞI-A CITIT TRUPUL şi acum E MATEMATICĂ PURĂ

Cei de la Marca l-au analizat pe Ronaldo şi au ajuns la o concluzie clară: Fotbalistul lui Real Madrid şi-a dat seama că nu mai poate juca la nivel maxim, cu motorul turat, timp de nouă luni, cât ţine un sezon, aşa că şi-a dozat fabulos efortul.

Cristiano a preferat, la fel ca în sezonul trecut, să apară destul de rar şi să se întrebuinţeze foarte puţin în primele luni ale sezonului, asta tocmai pentru a fi la turaţie maximă în primăvară, atunci când contează în Liga Campionilor.

În 2016-2017, cele mai bune luni ale lui Ronaldo au fost aprilie şi mai. Acum, totul pare să se repete! ”Acum totul e clar, asta face de doi ani şi îi merge perfect”, scriu analiştii din Spania. Cristiano e la capacitate maximă încă din luna martie, iar Real Madrid pare că şi-a regăsit din nou suflul. E aproape imposibil să mai spere la titlu în La Liga, dar echipa lui Zidane a arătat senzaţional în Ligă, acolo unde a pus-o la respect pe PSG.

Afla mai multe despre: ronaldocristiano ronaldoreal madridla liga 

viewscnt
Articole similare