Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii au aflat totul! Cum pregăteşte Real Madrid cel mai SCUMP transfer din istoria clubului: ”PSG nu are ce să facă, nu se poate opune”

Spaniolii au aflat totul! Cum pregăteşte Real Madrid cel mai SCUMP transfer din istoria clubului: ”PSG nu are ce să facă, nu se poate opune”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este interesată de transferurile lui Kylian Mbappe şi Neymar Junior de la Paris Saint Germain. Florentino Perez aşteaptă liniştit şi pregătit mutările pentru vara anului viitor.

El Mundo Deportivo scrie că gruparea blanco are un mare avantaj în acest moment. Dorinţa lui Florentino Perez de a-l aduce pe Neymar pe Santiago Bernabeu se poate transforma în realitate în vara anului viitor. Piese fundamentale pentru gruparea pariziană, Neymar şi Mbappe ar putea pleca de pe Parc de Princes în 2020, profitând şi de posibila retragere a Emirului din Qatar de la PSG!

”Al Khelaiffi ştie care este situaţia şi chiar nu are ce să facă, nu are cum să stopeze eventualele mutări” scrie şi presa franceză.

Dacă în cazul lui Kylian Mbappe nu se face referire la o clauză preferenţială, în cazul lui Neymar se pare că lucrurile sunt mult mai clare.

Super starul brazilian ar putea pleca în 2020 de la Paris Saint Germain pentru 170 de milioane de euro. O oportunitate excelentă pentru un club ca Real Madrid, care nu are niciun fel de problemă financiară în acest moment.

Mai mult decât atât, în vara anului viitor, El Mundo subliniază că guvernul din Qatar va înceta să mai susţină clubul parizian, mai ales din pricina nemulţumirilor emirului legate de performanţele din fotbalul european ale grupării de pe Parc de Princes. Cei care conduc acum PSG ar putea pleca spre fotbalul din Italia sau Anglia pentru a se reorienta, o situaţie de care Real Madrid poate profita la maximum. Ţinând cont de regula Fair Play-ului Financiar şi de potenţiala lipsă de sprijin a Emirului, PSG se va vedea obligată să vândă, ceea ce l-ar putea duce şi pe Kylian Mbappe la Madrid.

Figo crede în transferul lui Neymar

Recent, presa din Franţa scria că Neymar şi-ar dori să plece de la PSG şi i-ar fi anunţat deja acest lucru pe şefii clubului francez. "Neymar are 27 de ani, nu cred că are nevoie de multe sfaturi din partea mea. Va fi o decizie personală şi dacă va pleca, trebuie să meargă la mai bine [...]

Nu am niciun dubiu că Real Madrid şi-ar dori să-l aducă pe Neymar pentru că vor mereu cei mai buni jucători din lume. Dacă el va vrea să meargă? Nu ştiu, dar ar fi o mutare bună!", a explicat Luis Figo recent.

  • 200 de milioane de euro este cota lui Kylian Mbappe pe site-ul Transfermarkt
  • 57 de goluri şi 32 de pase decisive are Mbappe în 85 de meciuri la PSG
  • 180 de milioane de euro este cota lui Neymar pe site-ul Transfermarkt
  • 49 de goluri şi 28 de pase decisive are Neymar în 55 de meciuri pentru PSG

Afla mai multe despre: neymarmbappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare