Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii de la Dinamo, buni de plată! Ce se întâmplă dacă acţionarii nu virează 800.000 de euro: "Este o săptămână decisivă pentru toată lumea"

Spaniolii de la Dinamo, buni de plată! Ce se întâmplă dacă acţionarii nu virează 800.000 de euro: "Este o săptămână decisivă pentru toată lumea"

Dinamo București

Comentarii

Acţionarii spanioli de la Dinamo trebuie să plătească urgent 800.000 de euro. În cazul în care această sumă de bani nu este plătită, Dinamo riscă să aibă mari probleme.

Anunţul a fost făcut de Cornel Ţălnar, directorul tehnic al echipei. 

„De când au venit, aceşti spanioli au băgat în jur de 600 de mii de euro şi urmează să mai bage în curând încă 7-800 de mii de euro ca să aducă la zi toate datoriile faţă de terţi. Eu cred că săptămâna asta este o săptămână decisivă pentru toată lumea, în sensul că dacă, Doamne fereşte!, nu se bagă bani o să fie oarecare probleme. Dar, cred eu, că domnul Pablo (n.r. – Cortacero) va aduce banii respectivi.

Mai există un semn de întrebare la nivelul echipei, ce se va întâmpla în continuare. Pentru că în momentul în care se vor băga aceşti bani şi jucătorii vor toşi liniştiţi şi mulţumiţi, cu o pregătire bună cu strângerea rândurilor, odată cu întărirea relaţiilor dintre ei, eu cred că Dinamo se va pune pe picioare. Dacă domnul Pablo va aduce ceea ce a promis în această săptămână, lucrurile se vor aşeza pe o bază solidă. Dacă nu, Doamne fereşte!, nu ştiu ce se poate întâmpla…” a declarat Ţălnar la emisiunea „Stop pe piept” de la Naţional FM.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare