Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii detonează BOMBA! ”Florentino l-a convins! Hazard a fost doar prima lovitură”. Acesta este MEGA transferul de sute de milioane de euro

Spaniolii detonează BOMBA! ”Florentino l-a convins! Hazard a fost doar prima lovitură”. Acesta este MEGA transferul de sute de milioane de euro  galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard şi Luka Jovic au fost transferaţi în această vară de Real Madrid, dar presa spaniolă a aflat că Florentino Perez nu a încheiat campania de achiziţii care e deja una spectaculoasă.

După Eden Hazard, spaniolii susţin că Florentino Perez va încerca sa-i aducă fie pe Paul Pogba fie pe Christian Eriksen. Dar, marea lovitură a ”albilor” se preconizează pentru sfârşitul perioadei de transferuri.

Totul pentru Kylian Mbappe: ”Florentino şi-a pus maşinăria în mişcare”

Marea ţintă a campaniei de transferuri de la Real Madrid rămâne Kylian Mbappe Lotin. El este fotbalistul la care visează mai marele blanco. Iar, pentru asta, a început deja să facă ”primele mişcări”.

Jurnalistul Tomas Gonzalez Martin de la cotidianul ABC notează că Florentino Perez nu vrea să-i supere pe cei de la PSG, dar a apelat la o altă strategie. ”Preşedintele blanco l-a covins pe Wilfried Mbappe, tatăl atacantului de la PSG, să-i forţeze plecarea fiului său de la Paris” scrie sursa citată.

Tensiunile dintre Mbappe (pe de o parte), Neymar şi Thomas Tuchel pe de altă parte sunt subiect de presă în ultima vreme în Franţa. ABC e convins că aici lucrează de fapt mâna preşedintelui madrilen: ”Al-Khelaifi nu are motive să se supere pe Florentino, pentru că nemulţumitul este fotbalistul său”.

Francezul este alimentat şi de felul în care PSG se comportă cu Neymar. Atacantul campioanei mondiale consideră că PSG a devenit o jucărie a starului brazilian, iar sezonul nereuşit din stagiunea precedentă i se datorează în mare parte lui şi antrenorului Tuchel.

Neymar de altfel a împărţit cumva vestiarul de la PSG prin comportamentul său: ”Ori eşti cu mine, ori eşti împotriva mea pare să fie dictonul după care se ghidează” scrie ABC.

În plus, mai scrie sursa citată, Mbappe se simte mai puţin preţuit decât Neymar la orice capitol. Inclusiv la cel financiar. Francezula are 13 milioane net pe sezon, în timp ce Neymar câştigă de aproape 3 ori mai mult. În plus, relaţia sa cu Thomas Tuchel (căruia PSG i-a prelungit recent contractul) nu este deloc una bună.

De toate aceste argumente pare să profite Florentino Perez, cel care visează să-l transfere pe Mbappe la Real Madrid. În opinia şefului de pe Bernabeu, Mbappe este exact fotbalistul galactic de care Realul are nevoie. Imagine excelentă, fotbalist de top, piaţă de marketing deschisă (în creştere chiar) şi, nu în ultimul rând, cel mai bun fotbalist din lume care poate deveni accesibil (Messi şi Cristiano sunt scoşi de pe listă). În acest context, Perez este dispus la orice sacrificiu pentru a-l aduce pe Kylian la Madrid, un transfer pe care, de această dată, îl priveşte cu ochi buni şi internaţionalul francez. Şi mai ales, tatăl său, Wilfried, cel care conform ABC a fost deja convins că Real Madrid este cea mai bună opţiune pentru ca fiul său se devină numărul 1 în lume.

A avertizat deja că vrea o nouă provocare

Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, însă discursul avut de tânărul atacant în momentul în care a primit trofeul a produs rumoare şi a părut să-l ia prin surprindere inclusiv pe managerul lui PSG, Thomas Tuchel, prezent în sală. "Este un moment foarte important pentru mine! Am ajuns, probabil, în primul sau al doilea moment de cotitură al carierei mele!

Am avut multe de învăţat aici şi simt că e momentul să am o mai mare responsabilitate. Poate la PSG sau poate în altă parte, pentru un nou proiect!", a spus Mbappe. Iar tânărul atacant nu a lăsat loc de interpretări, fiind întrebat despre această declaraţie şi după ce a coborât de pe scenă.

"Am spus ce aveam de spus! Când eşti în asemenea situaţii ai ocazia să transmiţi mesaje! Iar eu l-am transmis pe al meu. Dacă vorbesc mai mult, va fi prea mult şi nu acesta e mesajul pe care vreau să-l transmit!", a mai spus Mbappe.

Real Madrid aşteaptă finalul perioadei de transferuri şi opţiunea lui Mbappe

Peste 230 de milioane de euro are pregătite Perez doar pentru Kylian Mbappe. Dar preşedintele blanco e dispus să ofere şi mai mult. Asta susţine ABC, care anunţă că Florentino şi Real Madrid va aştepta un ”declic” din partea campionului mondial.

”De la el trebuie să plece totul, iar primii paşi au fost deja făcuţi. Mbappe e nemulţumit, aspect pe care PSG nu şi-l permite” anunţă Tomas Gonzalez pe Twitter.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kylian mbappeflorentino perez 

viewscnt
Articole similare