Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii, dezvăluiri despre mega transferul pregătit de Real Madrid. Zidane către Perez: ”Îl vreau, Presi! E o bestie!”

Spaniolii, dezvăluiri despre mega transferul pregătit de Real Madrid. Zidane către Perez: ”Îl vreau, Presi! E o bestie!”

Real Madrid

Comentarii

El Mundo Deportivo anunţă că Real Madrid este din ce în ce mai aproape de transferul lui Paul Pogba de la Manchester Untied.

Cotidianul catalan El Mundo Deportivo dezvăluie că Real Madrid va încerca din nou pista Paul Pogba. Sursa citată subliniază că Zinedine Zidane este omul care insistă pentru transferul campionului mondial pe Santiago Bernabeu: ”Pogba este o bestie, presi! Îl vreau!” i-a transmis Zidane lui Florentino.

Totuşi, ascensiunea impresionantă a lui Federico Valverde l-ar putea determina pe Florentino Perez să nu mai deschidă însă discuţiile cu Manchester United pentru Pogba, mai ales că fotbalistul francez l-ar costa pe Florentino peste 130 de milioane de euro.

Paul Pogba, dat de gol de fratele său: "Sunt fan Barcelona, dar nu mă deranjează deloc dacă semnează cu Real Madrid"

În vară, Paul Pogba şi-a exprimat dorinţa de a juca pentru Real Madrid, club care, la rândul său, a fost interesat de mijlocaşul francez până în ultima zi de transferuri. din vară. Francezul e dorit pe "Santiago Bernabeu" de Zinedine Zidane, conaţionalul său şi antrenorul Realului. Într-un interviu dat în presa din străinătate, Pogba a spus că e visul său de a juca pentru madrileni, de 13 ori campioni ai Europei.

Chiar fratele starului de la Manchester United a dezvăluit că Paul Pogba este aproape de a semna cu echipa pregătită de Zinedine Zidane.

"Personal, sunt un fan al Barcelonei, dar nu m-aş supăra dacă fratele meu, Paul, ar îmbrăca tricoul celor de la Real Madrid" , a declarat jucătorul Atlantei United, Florentin Pogba.

Afla mai multe despre: real madridpaul pogbazidaneflorentino 

viewscnt
Articole similare