Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii l-au analizat pe Florin Andone: ”Nu există minge pierdută pentru el!” Plusurile pe care le poate aduce ofensivei lui Cadiz

Spaniolii l-au analizat pe Florin Andone: ”Nu există minge pierdută pentru el!” Plusurile pe care le poate aduce ofensivei lui Cadiz

Stranieri

Comentarii

Florin Andone s-a întors în La Liga şi a semnat cu Cadiz CF. Spaniolii au analizat transferul şi implicit, plusurile pe care le poate aduce atacantul echipei naţionale, formaţiei lui Cervera

Revenirea lui Florin Andone în fotbalul din Spania, unul unde internaţionalul român este extrem de cunoscut şi de apreciat, a trezit un interes deosebit din partea ibericilor.

La Voz Digital a analizat transferul făcut de Cadiz în ultimele zile de mercato, iar Jose Mari Lopez Silva, fost coechipier cu Florin Andone, l-a descris pe atacantul echipei naţionale.

”Când eram la Cordoba, am jucat mult alături de el. Era un marcator şi a câştigat un loc de titular în echipă. Am retrogradat, dar Florin a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei” a mărturisit Silva.

Când Cordoba a retrogradat în Segunda Division, Florin Andone a făcut un sezon excepţional şi a marcat 20 de goluri, fiind al doilea cel mai bun marcator al campionatului.

A făcut un sezon extraordinar, dar nu a putut rămâne alături de noi pentru playofful de promovare, pentru că a fost convoncat la echipa naţională pentru Euro 2016. A fost dificil pentru noi. A trebuit să luptăm fără cel mai bun jucător al nostru” îşi aminteşte Silva.

Ce tip de jucător a transferat Cadiz? Explică tot Silva: ”Un jucător de echipă, fără doar şi poate. Nicio minge nu e pierdută când îl ai în teren pe Florin. Se luptă pentru absolut orice balon. Cât a jucat la Cordoba a reuşit să-şi dea drumul şi la seria de goluri. Este un spin pentru orice defensivă, un ghimpe în coastă. Urmăreşte mereu balonul şi cred că i se va potrivi foarte mult stilul lui Alvaro Cervera (n.r antrenorul lui Cadiz). Mi se pare un marcator mult mai bun acum, are şi mai multă experienţă. Dacă este apt fizic, cred că va fi numărul 1 în ofensivă. Cadiz i-a oferit posibilitatea de a reveni în Spania şi sunt sigur că Florin Andone va renaşte aici. Este un luptător, are mare grijă de el, dar a avut ghinion în ultima vreme. Sper să-şi recapete rapid forma şi să se adapteze. Golul şi faptul că joacă bine...astea nu sunt chestii care se uită” a mai spus fostul coechipier al lui Florin Andone de la Cordoba.

Florin Andone, foarte fericit după revenirea în Spania

Florin Andone, împrumutat de Brighton la Cadiz, a afirmat că revenirea în campionatul Spaniei înseamnă pentru el întoarcerea acasă. Jucătorul speră să nu se mai accidenteze şi să joace la cel mai înalt nivel.

"Să mă întorc în Spania înseamnă să mă întorc acasă. Eu am crescut în Spania şi mereu m-am simţit al acestei ţări. Cadiz îmi aminteşte de Cordoba, pentru că oamenii sunt calzi şi umili, sunt foarte bucuros. Mulţumesc celor de la Brighton pentru că mi-au oferit posibilitatea să fiu aici. Caut liniştea şi fericirea pentru a recupera ce pot oferi. Ce m-a atras la Cadiz a fost afecţiunea arătată. Poate fi un proiect unde să-mi meargă foarte bine. Este o echipă muncitoare, luptătoare. Şi eu sunt un jucător căruia îi place munca, sunt nerăbdător să joc. Nu am nicio presiune. Ştiu de ce sunt capabil, doar mă rog la Dumnezeu să nu mă accidentez din nou. Sper să ajung iar la nivelul meu, iar atunci ne vom bucura cu toţii", a declarat Andone.

Florin Andone a debutat la Cadiz în etapa trecută. El a jucat ultimele 20 de minute ale partidei dintre Cadiz şi Osasuna Pamplona.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Andone în acest moment
  • 18 goluri a marcat românul pentru Deportivo la Coruna
  • 27 de reuşite are el pentru Cordoba CF
  • Atletico Baleares, Brighton, Galatasaray, Castellon şi Villarreal B sunt celelalte echipe din cariera sa

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare