Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii lui Dinamo nu pierd timpul. Roş-albii îşi asigură viitorul şi i-au prelungit contractul unuia dintre cei mai de perspectivă fotbalişti

Spaniolii lui Dinamo nu pierd timpul. Roş-albii îşi asigură viitorul şi i-au prelungit contractul unuia dintre cei mai de perspectivă fotbalişti

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat că a ajuns la un acord de prelungire a contractului lui Cătălin Ionuţ Măgureanu. Tânărul în vârstă de 20 de ani va evolua în Ştefan cel Mare până în vara lui 2024, aşa cum a anunţat directorul sportiv pentru site-ul oficial al clubului.

„Născut pe 5 iunie 2000, Cătălin Măgureanu este de la 12 ani la Academia Dinamo, a jucat pentru toate grupele de juniori ale clubului nostru, a debutat în urmă cu 4 ani pentru Dinamo 2 în Liga 3, a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi şi CS Afumaţi, iar din această vară face parte din lotul primei echipe.

2 meciuri a jucat Cătălin Măgureanu pentru prima echipă a lui Dinamo. A fost debutat în tricoul alb-roşu şi, în acelaşi timp, în Liga 1 de antrenorul Cosmin Contra în meciul cu Chindia Târgovişte (scor 1-0 la Ploieşti), când l-a înlocuit în minutul 76 pe Daniel Popa.

Etapa trecută, Cătălin Măgureanu a fost titular în remiza cu FC Botoşani (scor 1-1 pe stadionul din Ştefan cel Mare)”, a anunţat Dinamo într-un comunicat postat pe site-ul fcdinamo.ro.

În atacul lui Dinamo, Cătălin Ionuţ Măgureanu le va face concurenţă lui Adam Nemec (35 de ani), Robert Moldoveanu (21 de ani) şi Mihai Neicuţescu (21 de ani).

Afla mai multe despre: dinamomagureanu 

viewscnt
Articole similare