Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii ne acuză de jocuri murdare şi îl distrug pe arbitrul român: "A fost lamentabil. E păcat că se întâmplă aşa ceva în rugby"

Spaniolii ne acuză de jocuri murdare şi îl distrug pe arbitrul român: "A fost lamentabil. E păcat că se întâmplă aşa ceva în rugby"

Rugby

Comentarii

Spania a pierdut cu 10-18 în Belgia, rezultat în urma căruia România s-a calificat direct la Cupa Mondială de rugby din Japonia, în ciuda eşecului cu Georgia.

Presa iberică scrie în cronica de meci că Vlad Iordăchescu, arbitrul român care a oficiat partida din Belgia, a influenţat rezultatul partidei. De altfel, la finalul jocului, spaniolii au sărit să-l bată pe Iordăchescu VIDEO AICI

"Una e să joci încărcat cu tensiunea importanţei rezultatului, alta să joci împotriva tuturor elementelor. Cu 15-le belgian, mocirla şi zăpada ne-am putut lupta, însă nu am avut nicio şansă în faţa arbitrajului lamentabil al românului Vlad Iordăchescu.

Este păcat că într-un asemenea sport precum rugby-ul, unde fiecare are respect pentru persoana de lângă el, să se întâmple astfel de lucruri. Selecţionerul nostru ne-a avertizat de ceva timp că nu era o idee înţeleaptă să fie delegat un arbitru român la un astfel de meci" - notează abc.es.

Afla mai multe despre: rugbyvlad iordachescuspaniaromania 

viewscnt
Articole similare