Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii recunosc: ”În partea a doua am preferat să controlăm mai mult jocul!” Reacţiile lui Saul şi Fabian după meci

Spaniolii recunosc: ”În partea a doua am preferat să controlăm mai mult jocul!” Reacţiile lui Saul şi Fabian după meci

Echipa națională

Comentarii

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020.

”Am făcut un joc excelent, senzaţia pe care am lăsat-o a fost una de impact. Cred că i-am incomodat în permanenţă pe români. În partea a doua am preferat să controlăm jocul mai mult. Cred că senzaţia cu care plecăm după acest meci este una pozitivă” a mărturisit starul lui Atletico Madrid, Saul, după meci. ”Nu ştim ce se va întâmpla cu Robert, nu vreau să comentez asupra acestui aspect. Noi suntem foarte fericiţi de felul în care muncim împreună şi cred că asta s-a văzut astăzi pe teren” a mai spus Saul.

Fabian Ruiz, cel care împotriva României a marcat primul gol la echipa naţională a spus după meci: ”Sunt foarte fericit, mult mai fericit pentru joc şi victorie, decât pentru golul marcat de mine. Normal că sunt fericit că am înscris. Mister îmi dă încredere, iar să joci alături de aceşti coechipieri este magnific. Fiecare rival pe care îl întâlnim este unul dificil, pentru că majoritatea se închid atunci când joacă împotriva noastră. Faptul că încheiem preliminariile fără înfrângere ne dă speranţe şi curaj” a mărturisit fotbalistul lui Napoli, jucător dorit şi de Real Madrid, dar şi de FC Barcelona.

Afla mai multe despre: saulfabian ruizromâniaspania 

viewscnt
Articole similare