Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii se tem de Dan Petrescu. Ce scrie presa iberică despre tehnicianul român înainte de CFR - Sevilla. Partida se vede joi la Telekom Sport

Spaniolii se tem de Dan Petrescu. Ce scrie presa iberică despre tehnicianul român înainte de CFR - Sevilla. Partida se vede joi la Telekom Sport

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj primeşte joi, de la ora 19:55, vizita Sevillei, într-o partidă din 16-imile UEFA Europa League transmisă în direct de Telekom Sport.

Înainte de duelul dintre CFR Cluj şi Sevilla, cotidianul spaniol AS scrie într-un amplu material despre Dan Petrescu: ”Pentru a mă apăra contra Sevillei, poate că voi juca un sistem 7-2-1”. Este declaraţia lui Petrescu, prin care AS îşi începe articolul dedicat partidei de joi. ”Vorbeşte cu aceeaşi verticalitate pe care o avea ca jucător, când îmbrăţişa banda dreaptă. Un fost lateral excelent, curajos în atac, rapid şi cu un şut foarte bun, românul trăieşte la Cluj cel mai bun moment al carierei sale de antrenor” mai scrie sursa citată.

AS îi face antrenorului român o radiografie amplă, trece în revistă echipele pe care le-a antrenat, precum şi cariera sa de jucător,  dar aminteşte de succesul incredibil din Liga Campionilor al Unirii Urziceni, chiar contra Sevillei, în sezonul 2009-2010.

”A făcut deja viaţa amară Sevillei” titrează AS, înainte de duelul dintre CFR Cluj şi FC Sevilla, meci din 16-imile UEFA Europa League. Partida va putea fi urmărită joi, de la ora 19:55, la Telekom Sport 1, în comentariul lui Emil Grădinescu.

Înainte de duelul din Europa League, prietenul Gică Popescu îi ţine pumnii strânşi antrenorului de la CFR Cluj: ”Cred că au arătat că au capacitatea să treacă de orice echipă. Chiar dacă Sevilla e o echipă de top, CFR-ul are potenţial să meargă mai departe" , a declarat Gheorghe Popescu. Meciul CFR Cluj - FC Sevilla, din 16-imile de finală ale Europa League, va fi monitorizat cu sistemul VAR (Video Assist Referee). UEFA a introdus sistemul video şi în Europa League odată cu startul fazelor eliminatorii din cea de-a doua competiţie intercluburi de pe continent.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujsevilla 

viewscnt
Articole similare