Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolul Camara, declaraţie şocantă: ”Sunt de 4 luni aici şi am jucat de plăcere. Nu am încasat niciun ban!” Anunţ despre viitorul său la echipă

Spaniolul Camara, declaraţie şocantă: ”Sunt de 4 luni aici şi am jucat de plăcere. Nu am încasat niciun ban!” Anunţ despre viitorul său la echipă

Dinamo București

Comentarii

Mijlocaşul spaniol, Juan Camara, a mărturisit că nu a încasat încă vreun ban la Dinamo, dar a mărturisit că i-ar plăcea să rămână la formaţia din Ştefan cel Mare.

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, la Călăraşi, cu FC Dinamo, în etapa a XV-a, ultima a turului şi a anului, a Ligii I.

”O partidă complicată, pe un teren greu, cred că echipa a luptat mult. Trebuie să fim mulţumiţi, am făcut o partidă bună, este un punct bun înainte de vacanţă” a declarat spaniolul Juan Camara, la finalul jocului.

Unul dintre străinii aduşi în vară de Dinamo, Camara este şi printre puţinii care au mai rămas la echipă, dar şi unul dintre jucătorii care pare că şi-au confirmat statutul. La finalul meciului de la Clinceni, Camara a mărturisit că ar vrea să rămână la Dinamo, dar speră că problemele financiare vor fi rezolvate: ”Acum nu ştiu, eu am încercat să suport totul până în ultima zi pentru că situaţia era complicată. Nu ştiu ce se va întâmpla până în ianuarie cand trebuie să ne întoarcem Eu îmi doresc să rămân aici dacă se rezolvă problemele, dacă nu trebuie să mă gândesc la  viitorul meu. Nu ştiu deocamdată. Încă am o mică speranţă că se vor rezolva toate problemele Eu când mă implic într-un proiect, încerc să termin contractul” a spus el, după meci.

Totuşi, Camara are condiţii: ”Dacă nu rezolvă problemele, trebuie să plec pentru că e o situaţie dificilă pentru mine, pentru familia mea şi pentru colegii mei. Săptămânile următoare sunt  decisive pentru viitorul meu. Aceste 4 luni au fost dificile.(n.r Au fost cele mai rele din cariera lui?) Au fost ani şi mai răi, până la urmă nu mă pot plânge pentru că eu căutam o echipă să joc, să mă simt important. Situaţia a fost dificilă, dar echipa a luptat până la final Până acum am încercat să dăm totul pentru a fi cât mai sus în clasament, dar când sunt probleme financiare atât de mari, e dificil” a explicat Camara, care a mărturisit că nu şi-a încasat încă vreun salariu în Ştefan cel Mare: ”Nu, sunt de 4 luni aici şi am jucat de plăcere” 

Dinamo a remizat, 1-1 cu Academica Clinceni, în deplasare. În urma acestui rezultat, Clinceni ocupă locul 5, cu 25 de puncte, iar Dinamo, locul 10, cu 16 puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 11.

Lider este FCSB, cu 33 de puncte, echipă urmată de CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: juan camara 

viewscnt
Articole similare