Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sparg banca pentru Florinel Coman! "Va bate recordul de transferuri al clubului". Gigi Becali, în extaz: suma ameţitoare încasată de FCSB

Sparg banca pentru Florinel Coman! "Va bate recordul de transferuri al clubului". Gigi Becali, în extaz: suma ameţitoare încasată de FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, este tot mai aproape să îşi împlinească visul de a-l vinde pe Florinel Coman pe o sumă importantă.

Florinel Coman, care a fost cât pe ce să plece de la FCSB după ce a impresionat la Europeanul de tineret, are zilele numărate la vicecampioana en titre a Ligii 1. Atacantul FCSB-ului a continuat să impresioneze şi în acest sezon, reuşind şase goluri şi trei assist-uri pentru echipa antrenată de Bogdan Vintilă, iar Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de zece milioane de euro, plus 50% din următorul transfer.

"Cu alte cuvinte iau sigur 20. Dar nu îl dau că vreau 20-20. Eu de unde ştiu dacă îl transferă? Că echipa care îl ia e un fel de satelit al lui City. Eu vreau 20 de milioane acum. Dacă dă gol şi cu Norvegia nu mai vreau 20, vreau 30", a spus Becali, pentru Pro X.

Anunţul făcut de Gigi Becali a fost preluat şi de americani, care s-au dus imediat cu gândul la New York City FC, cu toate că din City Football Club, patronat de Abu Dhabi United Group, mai fac parte şi Melbourne City FC, Yokohama F. Marinos, Club Atletico Torque din Montevideo, Girona din liga a doua spaniolă, şi Sichuan Jiuniu din China. După ce transferul lui Alexandru Mitriţă a dat rezultate, românul fiind cel mai bun jucător al lui New York City FC în acest sezon, americanii vor încă un român.

"Starul român de mare viitor poate ajunge la New York City FC pentru o sumă record în istoria echipei", notează site-ul newyorkez Hudson River Blue.

În prezent, cel mai scump jucător din istoria lui New York City FC este Alexandru Mitriţă, pentru care americanii au plătit opt milioane de euro, iarna trecută, atunci când l-au transferat de la Universitatea Craiova. 

"Florinel Coman ar fi al doilea jucător român ajuns la echipa din Bronx, în decurs de un an, primul fiind Alexandru Mitriţă, care s-a transformat într-un jucător de top, după o perioadă iniţială de adaptare", mai scriu americanii.

Gigi Becali, din ce în ce mai aproape să dea marea lovitură la FCSB

Astfel, Gigi Becali visează din nou cu ochii deschişi la vânzarea unui jucător pe zeci de milioane de euro, iar impresarul Anamaria Prodan îi dă apă la moară patronului de la FCSB.

Impresarul este de părere că Gigi Becali va reuşi, în cele din urmă, să dea marele tun pe piaţa transferurilor. Dennis Man şi Florinel Coman sunt cei doi jucători în care crede Anamaria Prodan.

"Ştiţi câte discuţii au fost despre Dennis Man şi nu numai despre el, ci şi despre Florinel Coman. Patronul are strategia lui. El când spune că o să obţină 100 de milioane de euro, nu o să obţină 100, aşa cum cere, dar o să obţină 70!", a declarat Anamaria Prodan, la Pro-X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare