Experiențe împreună.
You are here:

Spartak Moscova se repliază după ce l-a ratat pe Ianis Hagi! Ruşii au făcut o ofertă de 10.000.000 de euro pentru alt internaţional român

Spartak Moscova se repliază după ce l-a ratat pe Ianis Hagi! Ruşii au făcut o ofertă de 10.000.000 de euro pentru alt internaţional român
Comentarii

Internazionale Milano are pe masă două oferte pentru atacantul român George Puşcaş, proaspăt revenit de la Palermo, anunţă presa italiană.

Potrivit Corriere dello Sport, ŢSKA şi Spartak Moscova se bat pentru internaţionalul român, care a reuşit patru goluri la Europeanul de tineret din Italia şi San Marino. Italienii notează că atât ŢSKA Moscova, cât şi Spartak oferă zece milioane de euro pentru Puşcaş. Interesant este că Spartak l-a dorit în această vară şi pe Ianis Hagi, însă, în cele din urmă, mijlocaşul ofensiv a ales să semneze cu Genk, deşi a avut o ofertă mai generoasă din Rusia.

Atacantul George Puşcaş a revenit la Inter Milano după ce echipa la care a evoluat sezonul trecut în Serie B, Palermo, a fost retrogradată în Serie D, din cauza problemelor financiare.

George Puşcaş este dorit şi de Fiorentina

Gruparea din Milano nu intenţionează să-l păstreze pe internaţionalul român de tineret. Pe lângă formaţiile din Rusia, de serviciile lui Puşcaş se interesează şi Fiorentina. Toscanii vor să propună clubului Inter să-l împrumute pe atacant, cu o clauză de transfer definitiv.

Chiar antrenorul Vincenzo Montella este cel care insistă pentru Puşcaş, iar conducătorii clubului ar putea înainta oferta oficială milanezilor în perioada următoare, a scris La Nazione.

Însă, potrivit Gazzetta dello Sport, Puşcaş are ocazia să-l impresioneze pe noul antrenor al lui Inter, Antonio Conte.

Tehnicianul se confruntă cu o criză de atacanţi, după ce Mauro Icardi nu mai este în vederile sale, iar Matteo Politano este accidentat. Avându-i la dispoziţie doar pe Facundo Colido, 19 ani, şi Sebastiano Esposito, 17 ani, pe lângă mai experimentatul Samuele Longo, 27 de ani, cu un meci la Inter şi opt împrumuturi în opt ani, Conte l-a chemat pe Puşcaş pentru turneul pe care echipa îl va efectua în China, iar românul a renunţat la o săptămână de vacanţă, după ce a jucat la Campionatul European de tineret din această vară.

viewscnt
Articole similare