Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SPECIAL | Drăgulescu s-a apucat de fotbal şi şi-a făcut CV-ul: "Jonglerii nu ştiu să fac, dar ştiu să alerg". Previziune sumbră pentru Becali: "Unde e scandal..."

SPECIAL | Drăgulescu s-a apucat de fotbal şi şi-a făcut CV-ul: "Jonglerii nu ştiu să fac, dar ştiu să alerg". Previziune sumbră pentru Becali: "Unde e scandal..."

Superliga

Comentarii

Marian Drăgulescu a scris istorie pentru România în sala de gimnastică, dar şi fotbalul ocupă un loc special în inima lui. Într-un interviu acordat Telekom Sport, Marian a vorbit despre echipele sale favorite şi despre lupta la titlu din Liga 1.

Cel mai titrat gimnast al României, Marian Drăgulescu se descurcă neaşteptat de bine şi pe terenul de fotbal. Joacă tot timpul cu prietenii, iar golurile nu îi sunt străine.
 
"Ca şi jonglerii, nu ştiu să fac foarte multe. Mingea asta de fotbal, la cât sunt eu de mic, mi se pare un pic greoaie. Dar ştiu să alerg, ştiu să dau o pasă şi să trag la poartă. Îmi place să joc în atac, până la urmă toată lumea vrea să dea goluri", s-a destănuit Drăgulescu pentru Telekom Sport.
 
Gimnastul are o echipă favorită în fotbalul românesc, deşi recunoaşte că fotbalul de la noi nu prea îl mai atrage. "Nivelul e destul de slăbuţ, dar am o oarecare afinitate vis-a-vis de Steaua". Cât despre lupta pentru titlu din Liga I, nu ar paria însă nici pe FCSB, nici pe CFR Cluj să ia campionatul. "Titlul va merge acolo unde e mai multă linişte în club. Când apar scandaluri, cred că nici jucătorii nu prea mai au chef să joace". 
 
Din întrecerea internă, un jucător i-a luat ochii marelui campion - Ianis Hagi. "Poate o să ne facă o surpriză şi în câţiva ani va lua Balonul de Aur. Are atitudine, am înţeles că munceşte, e serios... De ce nu!? Talent are de unde să moştenească".
 
Fotbalul spaniol îl atrage cel mai mult pe Marian. Când însă vine vorba să aleagă între Real Madrid şi Barcelona, răspunsul te lasă mască. "Ţin şi cu Real Madrid şi cu Barcelona. Adică nu sunt microbist să zic că nu mai vreau să aud de altcineva în afară de Barca. Îmi place şi Real Madrid şi Barcelona. Îmi place şi Ronaldo şi Messi. Cine e bun, e bun. Cine e campion, e campion. Când joacă cele două, cine a jucat mai bine, să câştige", a declarat Drăgulescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marian dragulescufcsbtitlu 

viewscnt
Articole similare