Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Special

Decizia lui Vassaras l-a înfuriat pe MM Stoica. ”Şi-a bătut joc de milioane de oameni!” Oficialul FCSB l-a desfiinţat pe şeful CCA. ”Nu suntem nici proşti, nici idioţi”

Mihai Stoica şi-a continuat războiul de la distanţă cu Comisia Centrală a Arbitrilor, după decizia controversată din derby-ul CFR - FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1. Oficialul FCSB a fost invitat în studioul Orange Sport şi a dezvăluit că, din informaţiile sale, Sebastian Colţescu şi George Găman au primit noi delegări în campionatul intern, la doar câteva zile după meciul de la Cluj.

Primarul fugar din Baia Mare a fost prins în Augsburg! Conduce un club de fotbal şi încerca să părăsească şi Germania, ajutat de o mătuşă

Primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş, , care susţine din postura sa clubul de fotbal Minaur, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare şi dat în urmărire internaţională după ce a fugit din ţară, a fost depistat de poliţişti în Augsburg, Germania. Surse din anchetă afirmă că primarul a fost ajutat de o mătuşă şi intenţiona să fugă din Germania, moment în care l-au prins agenţii.