Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Specialistul" a lovit din nou | "Acel moment când proprietarii caselor de pariuri se felicită pentru că n-avem voie să pariem"

"Specialistul" a lovit din nou | "Acel moment când proprietarii caselor de pariuri se felicită pentru că n-avem voie să pariem"galerie foto
Comentarii

Directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica a publicat pe contul personal de Facebook un dialog purtat cu Florin Tănase în timpul partidei Juventus - Tottenham, scor 2-2, din manşa tur a optimilor Ligii Campionilor.

În cadrul discuţiei cei doi se declarau convinşi că Tottenham va fi echipa care se va califica în sferturile Ligii Campionilor, deşi în acel moment englezii erau conduşi.

Concluzia a tras-o MM, în mesajul care a însoţit imaginea de mai jos: "Acel moment când proprietarii caselor de pariuri se felicită pentru că n-avem voie să pariem".

Formaţia Juventus Torino a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Tottenham Hotspur, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, revenind după ce a fost condusă cu 1-0, şi s-a calificat în sferturile competiţiei.  Golurile au fost marcate de Son ’39 pentru Tottenham şi Higuain ’64 şi Dybala ’67 pentru Juventus.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorin tanasespecialiststeauapariurifcsb 

viewscnt
Articole similare