Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol cu 8 goluri în Liverpool - Chelsea! West Ham rămâne în Premier League după remiza smulsă pe Old Trafford

Spectacol cu 8 goluri în Liverpool - Chelsea! West Ham rămâne în Premier League după remiza smulsă pe Old Trafford

Premier League

Comentarii

West Ham şi-a asigurat menţinerea în Premier League, după remiza de miercuri, scor 1-1, în deplasare, cu Manchester United, în etapa a 37-a. Liverpool şi Chelsea au făcut spectacol

West Ham United rămâne în Premier League după 1-1 pe Old Trafford. Pentru West Ham a marcat Antonio (45+20 - penalti), iar pentru United a punctat Greenwood (51).

A fost în schimb spectacol pe Anfield Road. Noua campioană a Angliei a trecut de Chelsea după un meci în care s-au marcat nu mai puţin de opt goluri. 

 Naby Keita a deschis scorul pentru gazde, iar centralul a anulat la zece minute distanţă golul lui Mason Mount. Tot Liverpool a marcat prin Trent Alexander Arnold şi Wijnaldum, cu două minute înainte de pauză. Giroud a redus din handicap în prelungirile primei reprize, dar la zece minute de la reluare, Firmino a făcut 4-1.

Tammy Abraham a înscris pentru 2-4 în minutu 61 după o super pasă de la Pulisic.  Americanul a strâns şi mai mult meciul în minutul 73, când a marcat pentru 3-4, dar Liverpool a mai punctat o dată prin Oxlade Chamberlain, cu cinci minute înainte de final.

Liverpool face 96 de puncte,în timp ce Chelsea este pe locul 4 cu 63 de puncte. Londonezii tremură pentru locul de Champions League, pentru că în ultima rundă au cu Wolverhampton, care se luptă pentru UEFA Europa League. Manchester United a urcat pe locul trei şi joacă un meci decisiv cu Leicester în ultima etapă.

Afla mai multe despre: west ham unitedliverpool 

viewscnt
Articole similare