Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol fotbalistic în scop caritabil la Zalău, pe 21 aprilie! Ajutor pentru un culturist de performanţă şi multiplu laureat cu aur în competiţii

Spectacol fotbalistic în scop caritabil la Zalău, pe 21 aprilie! Ajutor pentru un culturist de performanţă şi multiplu laureat cu aur în competiţiigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Echipa FRF în care se vor regăsi Adrian Mihalcea (antrenor secund România), Mirel Rădoi (selecţioner România U21) şi ambasadorii Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Lucian Sănmărtean va întâlni echipa Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Într-un eveniment organizat de conducerea celor două federaţii sportive, la Sala Sporturilor din Zalău, pe 21 aprilie, foştii mari jucători, alături de colegi din echipa administrativă FRF, vor juca pentru o cauză nobilă.

La iniţiativa preşedinteului FRCS, Gabriel Toncean, echipa FRF sprijină un culturist de performanţă şi multiplu laureat cu aur în competiţii, Arnold Schlahter, care a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă şi are nevoie de sprijin financiar.

Tricourile de joc ale echipei FRF, cu autografele foştilor mari fotbalişti, vor fi scoase la licitaţie, la finalul partidei, în vreme ce toate sumele obţinute prin vânzarea biletelor la eveniment (20 lei accesul pentru adulţi şi 5 lei pentru copii) vor fi donate lui Arnold Schlahter.

Iată programul complet al evenimentului din 21 aprilie 2019, Sala Sporturilor Zalău:

14:00 – Turneu Minifotbal Copii
15:30 – Demonstraţie de culturism şi fitness susţinută de campioni
16:00 – Echipa legendelor FRF vs Echipa Federaţiei de Culturism şi Fitness
17:30 – Licitaţie tricouri cu autografe

Afla mai multe despre: eveniment 

viewscnt
Articole similare