Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol înainte de FC U Craiova - Dinamo! S-a încins atmosfera în Oltenia, cu câteva ore înainte de startul partidei VIDEO

Spectacol înainte de FC U Craiova - Dinamo! S-a încins atmosfera în Oltenia, cu câteva ore înainte de startul partidei VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Se anunţă o atmosferă superbă la FC U Craiova - Dinamo, care se joacă luni, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

FC U Craiova - Dinamo, de la ora 21:30, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Oltenii aşteaptă derby-ul cu Dinamo, care va avea loc pe Ion Oblemenco. Fanii au început meciul cu câteva ore înainte, în centrul Craiovei, unde au cântat şi s-au pregătit pentru întâlnirea cu rivalii. 

Inclusiv fostul fotbalist al lui Dinamo, Adrian Mutu, antrenorul de la FC U Craiova, aşteaptă momentul: ”Ştim cu toţii rivalitatea de-o viaţă dintre Dinamo şi Craiova, o ştiu şi eu.Aştept cu nerăbdare să jucăm pe Oblemenco, ştiu că va fi presiune maximă.

Vin peste o mie de suporteri de la Dinamo? Foarte bine. Nu este problema mea câţi vin, sper pentru noi şi comunitatea din Craiova să fie un spectacol frumos şi să învingem”, a declarat tehnicianul gazdelor din această seară. 

FC U Craiova şi Dinamo se vor întâlni pentru prima oară de la revenirea oltenilor în Liga 1, în a doua etapă a noului sezon. Adrian Mutu este în continuare în căutarea primei victorii de la semnarea cu echipa din Bănie, după ce a pierdut la debut în faţa CFR-ului.

Afla mai multe despre: adrian mutufc u craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare