Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol marca Las Vegas în direct la Telekom Sport în această dimineaţă | Las Vegas – Winnipeg 4-2

Spectacol marca Las Vegas în direct la Telekom Sport în această dimineaţă | Las Vegas – Winnipeg 4-2

Hochei pe gheață

Comentarii

Golden Knights au produs un super-show înaintea meciului de acasă cu Winnipeg Jets şi apoi au învins echipa canadiană cu 4-2, preluând conducerea finalei conferinţei de Vest a NHL cu scorul general de 2-1.

Simbolul celei mai nou-înfiinţate echipe din National Hockey League şi-a făcut datoria în prezentarea senzaţională de la începutul partidei, prima pe teren propriu din finala Vestului. Golden Knight a avut de purtat o confruntare cu avioanele de luptă canadiene, pe care le-a învins cu sabia!

Show-ul a fost apreciat din tribune şi de românul Daniel Negreanu, campionul mondial de poker fiind printre cei mai cunoscuţi fani ai echipei din Las Vegas. La hochei, gazdele i-au luat tare pe canadieni şi au deschis scorul după numai 35 de secunde, iar după două reprize americanii conduceau cu 3-1.

Repriza a doua a fost plină de incidente, dar a adus şi un moment amuzant: pentru a aplana tensiunea, Marc-Andre Fleury i-a introdus un deget în ureche căpitanului oaspeţilor, după modelul patentat de Jose Mourinho în fotbalul european.

Winnipeg Jets nu mai pierduseră două meciuri la rând din luna martie şi canadienii au dat tot ce au putut în repriza a 3-a. Au redus diferenţa la un singur gol după doar 18 secunde, dar apoi s-au lovit de portarul gazdelor. Fleury a fost eroul lui Vegas Golden Knights, a parat 33 de şuturi şi a pus cireaşa pe tort în ultimele secunde, când a dat o pasă decisivă la golul de 4-2, înscris de Jonathan Marchessault în poarta goală a oaspeţilor.

Echipa americană a preluat astfel conducerea în finala Vestului cu 2-1 şi va găzdui, peste două zile, şi meciul 4. Mâine dimineaţă, de la ora 03:00, Telekom Sport transmite în direct din NHL partida a patra din finala conferinţei de Est, în care Washington Capitals îi conduc pe Tampa Bay Lightning cu 2-1.

Afla mai multe despre: las vegaswinnipegnhltelekomsport 

viewscnt
Articole similare