Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol total în meciurile de vineri seară. Hoffenheim a trecut la scor de Leverkusen

Spectacol total în meciurile de vineri seară. Hoffenheim a trecut la scor de Leverkusen
Comentarii

A fost spectacol total în meciurile de vineri din cele mai importante campionate ale Europei.

A 27-a etapă din Bundesliga a început cu o surpriză. Hoffenheim a făcut scor cu Bayer Leverkusen. Gazdele au fost periculoase încă din start. Belfodil a dezgheţat tabela în minutul 10. Avantajul lui Hoffenheim a durat doar şapte minute. Volland a restabilit egalitatea. Atacantul a fost şi protagonistul uneia dintre cele mai mari ratări ale sezonului. După pauză, echipa lui Nagelsmann a preluat din nou conducerea prin autogolul lui Bender. Diferenţa a majorat-o acelaşi Belfodil. Rezultatul final l-a stabilit însă golgheterul Kramaric. Hoffenheim - Leverkusen s-a terminat 4-1.

Cagliari s-a distrat în primul meci al etapei cu numărul 29 din Serie A. Echipa lui Rolando Maran a câştigat la scor de neprezentare în deplasarea de la Chievo. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 16. Pisacane a înscris primul său gol din acest sezon. Joao Pedro a dublat avantajul lui Cagliari după prima jumătate de oră de joc. La pauză, tabela arăta deja 0-3. Artur Ioniţă l-a învins şi el pe Sorrentino. După pauză, Domenico Di Carlo l-a pierdut pe Depaoli. Mijlocaşul a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Până la final, tabela a rămas neschimbată, iar Chievo - Cagliari s-a încheiat 0-3.

Girona şi Athletic Bilbao au inaugurat a 29-a rundă din La Liga. Catalanii au marcat primii prin Stuani. Egalitatea a fost restabilită după pauză. Inaki Williams a înscris în minutul 53. Şase minute mai târziu, atacantul a oferit şi o pasă decisivă. Williams a fost co-autor la golul lui Raul Garcia, cel care a stabilit şi rezultatul final. Girona - Athletic Bilbao s-a încheiat 1-2

Afla mai multe despre: bundesligaserie alaliga 

viewscnt
Articole similare