Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol total în NBA. Boston, la un meci de calificarea în semifinalele de Conferinţă. Toronto trece în avantaj în duelul cu Orlando

Spectacol total în NBA. Boston, la un meci de calificarea în semifinalele de Conferinţă. Toronto trece în avantaj în duelul cu Orlando

NBA

Comentarii

Cel mai spectaculos campionat de baschet de pe planetă, NBA, a programat trei meciuri în noaptea zilei de vineri spre sâmbătă. Cel mai interesant dintre ele, Boston Celtics - Indiana Pacers, a fost în direct la Telekom Sport. Rezumatele tuturor partidelor le puteţi vedea pe telekomsport.ro.

  • Orlando Magic - Toronto Raptors 93-98 (1-2 la general)
  • Indiana Pacers - Boston Celtics 96-104 (0-3 la general)
  • Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazzers 120-108 (1-2 la general)

În direct pe Telekom Sport, Boston Celtics a mărşăluit către o victorie cu 104-96 în faţa lui Indiana Pacers, pentru a duce scorul general la 3-0. Jaylen Brown a marcat 23 de puncte, iar Kyrie Irving a adăugat alte 19 pentru a duce echipa din Boston la o singură victorie de semifinalele de Conferinţă. Celtics îşi poate asigura calificarea în noaptea de duminică spre luni, în Indianapolis.

Spectacol a fost şi în Orlando, unde Toronto Raptors a luat prima opţiune pentru calificarea în semifinale. Canadienii s-au impus cu 98-93 în faţa 'magicienilor', într-un meci în care s-a remarcat Pascal Siakam. Acesta a terminat meciul cu 30 de puncte şi 11 recuperări. Totul s-a decis în finalul sfertului trei, cânt Toronto a reuşit să marcheze 16 puncte, fără să primească vreunul. Şi defensiva a fost una excelentă, Raptors reuşind să îi ţină pe adversarii din Orlando la un procentaj de doar 36%.

În cel de-al treilea meci al serii, Oklahoma City Thunder a profitat din plin de avantajul terenului propriu şi s-a impus cu 120-108 în faţa lui Portland, pentru a reveni în cursa calificării. Russel Westbrook a fost omul meciului pentru gazde şi a încheiat seara cu 33 de puncte, 11 recuperări şi 5 assisturi.

Afla mai multe despre: nbavideorezumat 

viewscnt
Articole similare