Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacolul cailor putere se mută pe munte în weekend: drift pe Transalpina

Spectacolul cailor putere se mută pe munte în weekend: drift pe Transalpina
Comentarii

A doua etapă din Campionatul Național de Drift va avea loc în acest weekend pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din România, Transalpina, la start urmând să fie prezenți aproximativ 40 de piloți din România, Bulgaria și Slovacia.

În cursă s-au înscris și foștii campioni Răzvan Frățianu, Sorin Ene și Ivan Ivanov, dar și piloți din noua generație precum Gabi Imre jr (14 ani), Natalia Iocsak (17 ani), Alice Ene (14 ani) sau Antonio Negreanu (15 ani). Câștigătorul primei etape a fost chiar un tânăr care va împlini 18 ani în această lună, Claudiu Adam.

Acesta l-a învins în finala de pe Transilvania Motor Ring chiar pe fostul său profesor Sorin Ene. Runda de pe Transalpina se anunță una spectaculoasă având în vedere că s-a revenit pe traseul de acum 3 ani. Astfel, battle-urile vor avea loc între kilometri 20 și 22 dintre Novaci și Rânca.

Pentru a urmări cele mai spectaculoase battle-uri în etapa de pe Transalpina, RoDrift pune la dispoziție spectatorilor locuri special amenajate. Pentru a respecta legislația în vigoare, în aceste zone vor avea acces persoanele vaccinate sau cele care prezintă un test PCR (maxim 72 de ore) sau antigen (24 de ore). Pentru înscriere, RoDrift a pus la dispoziție un link pe site-ul oficial, de unde fiecare fan va primi un QR Code special pentru acces.

Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere și calificările, iar duminică vor avea loc battle-urile pentru a stabili câștigătorul rundei de pe Transalpina. Evenimentul poate fi urmărit în direct pe social media.

Afla mai multe despre: drifttransalpina 

viewscnt
Articole similare