Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacolul Ligii Campionilor! Cum arată statistica celor două meciuri jucate miercuri în sferturile UCL

Spectacolul Ligii Campionilor! Cum arată statistica celor două meciuri jucate miercuri în sferturile UCL
Comentarii

Manchester City - Tottenham 4-3 şi FC Porto - Liverpool 1-4 au fost ultimele două partide din sferturile Ligii Campionilor.

12 goluri în 180 de minute de fotbal spectacol, în direct la Telekom Sport. Miercuri seara, în sferturile Ligii Campionilor a fost fotbal la discreţie, spectacol total şi goluri cât încape.

Pe Ettihad Stadium, Manchester City a câştigat manşa retur cu Tottenham (4-3), dar ”cetăţenii” lui Guardiola au fost eliminaţi de regula golurilor marcate în deplasare. La finalul meciului, statistica a fost grăitoare. Spectacolul de pe Ettihad a fost COMPLET.

Tottenham a fost echipa care a alergat mai mult (113.43 km faţă de 111.13 km City). Nu mai puţin de 14 şuturi pe poartă au trimis cele două formaţii, iar 7 dintre el s-au transformat în goluri. În total, City şi Spurs au tras de 31 de ori spre poartă, Lloris şi Ederson intervenind excelent în 7 rânduri.

Doar 24 de faulturi s-au comis în acest meci, o cifră impresionant de mică  dacă ţinem cont de miza jocului. City a schimbat 532 de pase de-alungul celor 90 de minute, iar Tottenham 263.

Dincolo, la Porto, a fost de asemenea spectacol. FC Porto a avut o posesie mai bună decât FC Liverpool (52% - 48%), dar ”cormoranii” au alergat mai mult (112.29 km faţă de 108.94 km). În total, au fost expediate 13 şuturi pe spaţiul porţii, cei doi portari intervenind salutar în 8 rânduri. 31 de şuturi au fost expediate şi în acest meci către poartă, iar numărul faulturilor comise a ajuns la 29.

Cifre demne de spectacolul Ligii Campionilor. Cifre care ”trădează” ideea de fotbal total jucat atât la Manchester, cât şi la Porto. 

  • 60 de şuturi au fost expediate spre poartă în meciurile jucate aseară în UCL
  • 12 goluri s-au marcat în total
  • 27 de şuturi au prins spaţiul porţii în cele două meciuri

Afla mai multe despre: liga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare