Experiențe împreună.
You are here:

Spectacolul Ligii Campionilor! Cum arată statistica celor două meciuri jucate miercuri în sferturile UCL

Spectacolul Ligii Campionilor! Cum arată statistica celor două meciuri jucate miercuri în sferturile UCL

Manchester City - Tottenham 4-3 şi FC Porto - Liverpool 1-4 au fost ultimele două partide din sferturile Ligii Campionilor.

12 goluri în 180 de minute de fotbal spectacol, în direct la Telekom Sport. Miercuri seara, în sferturile Ligii Campionilor a fost fotbal la discreţie, spectacol total şi goluri cât încape.

Pe Ettihad Stadium, Manchester City a câştigat manşa retur cu Tottenham (4-3), dar ”cetăţenii” lui Guardiola au fost eliminaţi de regula golurilor marcate în deplasare. La finalul meciului, statistica a fost grăitoare. Spectacolul de pe Ettihad a fost COMPLET.

Tottenham a fost echipa care a alergat mai mult (113.43 km faţă de 111.13 km City). Nu mai puţin de 14 şuturi pe poartă au trimis cele două formaţii, iar 7 dintre el s-au transformat în goluri. În total, City şi Spurs au tras de 31 de ori spre poartă, Lloris şi Ederson intervenind excelent în 7 rânduri.

Doar 24 de faulturi s-au comis în acest meci, o cifră impresionant de mică  dacă ţinem cont de miza jocului. City a schimbat 532 de pase de-alungul celor 90 de minute, iar Tottenham 263.

Dincolo, la Porto, a fost de asemenea spectacol. FC Porto a avut o posesie mai bună decât FC Liverpool (52% - 48%), dar ”cormoranii” au alergat mai mult (112.29 km faţă de 108.94 km). În total, au fost expediate 13 şuturi pe spaţiul porţii, cei doi portari intervenind salutar în 8 rânduri. 31 de şuturi au fost expediate şi în acest meci către poartă, iar numărul faulturilor comise a ajuns la 29.

Cifre demne de spectacolul Ligii Campionilor. Cifre care ”trădează” ideea de fotbal total jucat atât la Manchester, cât şi la Porto. 

  • 60 de şuturi au fost expediate spre poartă în meciurile jucate aseară în UCL
  • 12 goluri s-au marcat în total
  • 27 de şuturi au prins spaţiul porţii în cele două meciuri

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta