Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectatorul cu numărul 2.000.000, premiat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Spectatorul cu numărul 2.000.000, premiat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Special

Comentarii

Administratorul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, Ionuţ Rus, l-a premiat, sâmbătă, pe spectatorul cu numărul 2.000.000 de la inaugurarea BT Arena, în toamna anului 2014. Festivitatea a avut loc după primul meci al întâlnirii de FedCup România - Canada.

Un tânăr originar din Bacău, dar stabilit în Cluj-Napoca, a primit ca premiu un week-end cu familia la o pensiune din oraş, un test drive cu o maşină a unei firme partenere a FedCup, Skoda, pe durata unui week-end, cu carburant inclus şi două bilete la Festivalul Untold.

"Sunt foarte emoţionat, este prima dată când vin la FedCup şi nu aş fi crezut niciodată că aş putea obţine un asemenea premiu. Dacă aş obţine şi o fotografie cu Simona Halep, ar fi ziua perfectă", a declarat câştigătorul.

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Carol Zhao, locul 138 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Canada, care se dispută la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei.



În cel de-al doilea meci al zilei de sâmbătă se vor întrece Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, şi Bianca Andreescu, locul 173 WTA.

La partide asistă şi Simona Halep, locul 2 WTA, care nu evoluează pentru echipa României din cauza unei accidentări.

Afla mai multe despre: clujfed cupsala polivalenta 

viewscnt
Articole similare