Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sper ca această victorie să ne redea entuziasmul!” Salah a fost declarat omul meciului cu Leipzig | VIDEO

”Sper ca această victorie să ne redea entuziasmul!” Salah a fost declarat omul meciului cu Leipzig | VIDEO

Liverpool

Comentarii

Liverpool s-a impus în faţa lui RB Leipzig, scor 2-0. A fost o victorie obţinută prin golurile lui Mo Salah şi Sadio Mane.

Mo Salah a fost declarat omul meciului de la Budapesta, unul pe care echipa sa, FC Liverpool, l-a câştigat destul de uşor (2-0) în faţa germanilor de la RB Leipzig. Egipteanul a ajuns la borna 24 de goluri marcat în acest sezon şi s-a declarat fericit după victoria obţinută de ”cormorani”

”Ne-am simţit bine pe teren şi am făcut un meci foarte bun, împotriva unei echipe grele. Sper că vom face un joc la fel de bun şi în manşa retur.

Este minunat de fiecare dată când marchezi, în special într-un meci pe care echipa ta îl câştigă. Eu sper ca acest meci să ne aducă pe drumul nostru obişnuit şi să ne redea entuziasmul. Cred că am jucat foarte bine, dar adversarul este unul foarte bun, incomod, ne aşteptăm la un retur dificil.

Cred că am jucat bine 75 de minute şi în ultimul meci, nu sunt aici să mă plâng, dar sper ca această victorie să ne prindă bine. Să câştigi 2-0 în deplasare este un rezultat bun care ne oferă o şansă în plus de calificare” a spus Mo Salah, după victoria obţinută de Liverpool, în faţa lui RB Leipzig.

Vezi golul marcat de Salah în poarta lui Gulacsi

Afla mai multe despre: mo salah 

viewscnt
Articole similare