Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sper că Messi nu va pleca pentru că este în continuare cel mai bun jucător din lume!" Ronald Koeman, temător înainte ca înţelegerea argentinianului cu Barcelona să expire

"Sper că Messi nu va pleca pentru că este în continuare cel mai bun jucător din lume!" Ronald Koeman, temător înainte ca înţelegerea argentinianului cu Barcelona să expire

Lionel Messi

Comentarii

Barcelona a fost învinsă pe teren propriu de către Celta Vigo, scor 1-2, într-un meci din etapa a 37-a din campionatul Spaniei.

Messi a deschis scorul în minutul 28 şi a marcat golul cu numărul 30 din campionat, în actualul sezon. Santi Mina a egalat pentru Celta peste doar 10 minute, iar acelaşi jucător a adus golul de 3 puncte cu doar un minut înainte de finalul meciului. 

După acest rezultat, şansele Barcelonei de a câştiga campionatul au dispărut, iar Ronald Koeman a spus la sfârşitul meciului că partida reflectă în mare parte ce s-a văzut în actualul sezon. 

"Dacă vorbim despre prima repriză, este o reflectare a ceea ce ni s-a întâmplat în mai multe meciuri. Am jucat bine şi am avut ocazii. Ei au avut un singur atac şi eu egalat. Acest lucru îţi afectează mentalul. A doua repriză nu a fost atât de bună. În cele din urmă, a fost 2-1 pentru ei şi acest lucru se întâmplă întotdeauna în momentele în care nu ai noroc", a spus antrenorul olandez.

De asemenea, el a vorbit şi despre Lionel Messi, jucător al cărui contract expiră la finalul sezonului. Koeman îşi doreşte ca argentinianul să rămână la echipă. 

"Sperăm că Messi nu va pleca, pentru că este în continuare cel mai bun jucător din lume şi a demonstrat astăzi că este imposibil să joci fără el. A marcat acum 30 de goluri şi a adus echipei multe puncte. Sperăm că el va continua alături de noi, deoarece, dacă nu-l avem, nu ştim cine va înscrie atât de multe goluri", a spus antrenorul Barcelonei.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare