Experiențe împreună.
You are here:

„Sper că sunteţi bine cu toţii”. Izolat la domiciliu, Tătăruşanu n-are timp deloc să se plictisească | VIDEO

„Sper că sunteţi bine cu toţii”. Izolat la domiciliu, Tătăruşanu n-are timp deloc să se plictisească | VIDEO
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a vorbit, într-un filmuleţ postat de Olympique Lyon pe Facebook, despre cum îşi petrece timpul în această perioadă de izolare şi i-a îndemnat pe fani să stea în casă.

“Nu este uşor să stai toată ziua în casă, dar trebuie să facem asta ca să treacă această perioadă mai repede. Stau cu familia mea şi încerc să fac aproape lucrurile pe care le fac de obicei. Staful a trimis un program de pregătire pentru toată ziua, lucruri normale. În plus, avem nevoie să alergăm când avem oportunitatea. Eu urmez acest program, în plus am actiivtăţi cu copiii mei în grădină. Când am timp fac un mic tur cu bicicleta”, a spus Tătăruşanu.

Întrebat ce filme şi seriale urmăreşte şi ce carte citeşte în această perioadă, el a răspuns: “Film… am văzut ieri un documentar despre nutriţie, “What the Health”. Ca serial urmăresc House of Cards şi Vikings, iar carte am citit Sapiens, o scurtă istorie a omenirii”.

Portarul are şi un mesaj pentru suporteri: “Sper că sunteţi bine cu toţii. Încercaţi să staţi în casă pentru ca această perioadă dificilă să se termine mai repede”.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe