Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sper să recunosc vocea, trebuie să vină în locul meu!". Mirel Rădoi a răbufnit! Săgeţi către Stoichiţă: "Vine şi la antrenamente şi se uită"

"Sper să recunosc vocea, trebuie să vină în locul meu!". Mirel Rădoi a răbufnit! Săgeţi către Stoichiţă: "Vine şi la antrenamente şi se uită"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani) a răbufnit la conferinţa de presă după egalul cu Islanda (0-0) şi l-a atacat pe Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Rădoi a spus că a auzit "voci de sus", care dădeau indicaţii în timpul meciului şi l-a invitat pe Stoichiţă să vină să răspundă la întrebările presei.

"Sper să recunosc vocea, trebuie să vină în locul meu!". Mirel Rădoi a răbufnit! Săgeţi către Stoichiţă: "Vine şi la antrenamente şi se uită"

Printre subiectul legat de viitorul său, dar şi altele abordate, la conferinţa de presă Mirel Rădoi a răbufnit şi a aruncat săgeţi către Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic al FRF ar fi dat indicaţii de sus, din tribună, în timpul meciului cu Islanda (0-0), iar Rădoi n-a rămas dator. A dezvăluit că a auzit "voci de sus", iar atunci când i s-a spus că era vocea lui Mihai Stoichiţă, atunci Rădoi l-a invitat pe el să dea declaraţii la conferinţa de presă.

Selecţionerul a mai dezvăluit şi faptul că Mihai Stoichiţă vine şi supraveghează şedinţele de antrenamnt: "Am auzit de sus şi indicaţii tactice acum. E normal, în momentul în care nu câştigi cei mai buni antrenori sunt sus. Sper să revăd imaginile şi să recunosc vocea, pentru că  mai grav ar fi dacă ar fi cineva din partea FRF, pentru că atunci trebuie să vină în locul meu.

(n.r. - de la conferinţa de presă i se spune că era vocea domnului Stoichiţă) Atunci trebuie să vină să stea în faţa mea şi să vă răspundă dânsul la întrebări, că oricum vine şi la antrenamente şi se uită", a spus Mirel Rădoi.

Rădoi: "Dacă se dorea un proiect pe term lung, cred că şi durata contractului era alta!"

Selecţionerul şi-a continuat declaraţiile la adresa lui Stoichiţă şi a Federaţiei Române de Fotbal. Mirel Rădoi a spus că e de părere că dacă se dorea un proiect pe term lung, atunci şi durata contractului era alta: "Nu sunt foarte sigur, pare ca doar eu gandesc in felul asta si nu  ecorect. Sunt si alti antrenori care gandesc ca mine, ofensiv, sau sa dezvolte un joc spectaculos, sa vada progresul jucătorilor. Deci din punctul asta de vedere nu cred ca eu as putea sa fiu singurul ales. Daca se dorea un proiect pe terem lung, cred ca si durata contractului era alta. De fiecare data, daca noi asteptam ca un lucru bun sa se intample ca sa putem sa mergem pe un proiect, inseamna ca noi nu avem o strategie clara. Si aici nu vreau sa dau in FRF, vorbesc in general", a mai spus Mirel Rădoi.

România - Islanda 0-0, în preliminariile CM 2022

Reprezentativa României a remizat, joi seară, pe stadionul Steaua, scor 0-0, cu selecţionata Islandei, într-un meci din penultima etapă a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială. Înaintea ultimei etape, tricolorii sunt pe locul trei în grupă, la un punct diferenţă de locul doi, Macedonia de Nord. Ocupanta poziţiei a doua la finalul fazei grupelor va juca la baraj pentru CM.

Ianis Hagi a avut o bară în minutul 85.

Meciul s-a disputat fără spectatori.

România: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 5. Nedelcearu, 3. Toşca (11. Bancu ’67) – 23. Stanciu (21. Moruţan ’67), 18. R. Marin, 8. Cicâldău (9. Puşcaş ’86) – 14. Hagi, 7. Alibec (22. Ivan ’67), 19. Tănase (10. Maxim ’77). Selecţioner: Mirel Rădoi

Islanda: 13. E. Olafsson – 3. Samsted, 6. I. Bjarnason, 4. Gretarsson, 23. A. Skulason (5. Thorarinsson ’15) – 7. Bergmann Johannesson (9. Thrandarson ’90), 8. B. Bjarnason-cpt., 16. Thordarson (20. Helgason ’74) – 10. A. Gudmundsson (18. Ellertsson ’90), 19. S. Gudjohnsen (22. A. Gudjohnsen ’74), 11. Thorsteinsson. Selecţioner: Arnar Thor Vidarsson

Partida a fost arbitrată de rusul Serghei Karasev, ajutat de Igor Demeşko şi Maksim Gavrilin, iar al patrulea oficial a fost Kirill Levnikov. În camera VAR s-au aflat Vitali Meşkov, arbitru VAR, şi Serghei Ivanov, asistent VAR.

În aceeaşi grupă, Macedonia de Nord a învins în deplasare Armenia, scor 5-0 (goluri Trajkovski ’22, Bardi ’36, ’67 - penalti, ’90 - penalti, Ristovski ’79), şi Germania s-a impus cu 9-0 în meciul cu Liechtenstein (goluri Gundogan ’11 - penalti, Kaufmann ’20 - autogol, Sane ’22, ’49, Reus ’23, Muller ’76, ’86, Baku ’80, Goppel ’89 – autogol). În minutul 9, de la Liechtenstein a fost eliminat Hofer.

Clasamentul grupei, înaintea ultimei etape: Germania – 24 de puncte, Macedonia de Nord - 15 puncte, România - 14 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 9 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este calificată la CM din Qatar.

Ultima etapă programează, la 14 noiembrie, partidele Liechtenstein – Romania, Armenia – Germania şi Macedonia de Nord – Islanda, toate de la ora 19.00.

La Cupa Mondială merg direct câştigătoarele celor 10 grupe din preliminarii. Pentru celelalte trei locuri disponibile Europei vor lupta cele 10 ocupante ale locurilor secunde, plus cele mai bune două câştigătoare de grupe în Liga Naţiunilor care nu se află pe primele două poziţii în grupele preliminariilor CM. Tragerea la sorţi a barajului este programată la 26 noiembrie.

La barajul pentru CM vor participa 12 echipe, în 24 sau 25 martie 2022. Din cele 12 echipe la baraj, primele şase pe baza punctajului joacă primul baraj, într-o singură manşă, pe teren propriu. Celelalte patru echipe care vin de pe locul 2 în grupe plus cele două câştigătoare de grupe Liga Naţiunilor joacă meciul în deplasare.

În cazul calificării, cel mai probabil România nu va fi cap de serie, aşadar va disputa primul baraj în deplasare. Apoi, dacă vor învinge în primul baraj, tricolorii vor întâlni în barajul final câştigătoarea dintr-o partidă care pune faţă în faţă un cap de serie şi o echipă din locurile 7-12 în topul pentru baraj. Se va juca fie pe teren propriu, fie în deplasare, prin tragere la sorţi, într-o singură manşă, la 28 sau 29 martie 2022.


 

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalaromaniaatacstoichitafrf 

viewscnt
Articole similare