Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sper să vă fie de folos. Ne-a dat o lecţie importantă!”. Ciprian Marica, gest superb după ce a aflat cauza pentru care Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Haaland

”Sper să vă fie de folos. Ne-a dat o lecţie importantă!”. Ciprian Marica, gest superb după ce a aflat cauza pentru care Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Haaland

Fotbal

Comentarii

Ciprian Marica a afirmat că va face un gest frumos pentru Octavian Şovre şi fundaţia pe care acesta o susţine, după ce a aflat motivul pentru care asistentul a cerut autograful lui Haaland.

Octavian Şovre a cauzat indignarea presei internaţionale, când asistenul român i-a cerut autograful lui Haaland, în urma unui meci în care acesta a făcut parte din brigada de arbitri. Acesta a fost criticat dur de multe voci din fotbalul mondial, în ciuda faptului că acesta strânge autografele pentru o cauză caritabilă.

Asistenul susţine o fundaţia ce ajută bolnavii de autism, atât prin plata facturilor medicale, cât şi prin procurarea bunurilor necesare de zi cu zi. Şovre obţine autografe de la atleţi cunoscuţi, pe care apoi fundaţia le scoate la licitaţia pentru a putea obţine fondurile necesare îngrijirii bolnavilor.

Ciprian Marica, gest superb după ce a aflat cauza pentru care Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Haaland

În urma constatării acestora, AMrica a postat un mesaj prin care informa că şi el va dona două tricouri dragi lui pentru cauza lui Octavian Şovre.

”Nu am telefonul lui Octavian Sovre, nu ne-am întâlnit vreodată în particular. Drept pentru care scriu aici, sigur mă va contacta cineva implicat. Nu vreau să-l felicit, nici să-l cert. Vreau doar să-i mulţumesc că ne-a dat o lecţie importantă! Chiar aşa <<cerşind un autograf>>.

Cât am jucat, nu prea am pus preţ pe tricouri. Am făcut schimb cu adversarii şi le-am oferit celor care mi le-au cerut. Dar la diversele acţiuni la care am participat în ultima vreme, am mai păstrat unele, pentru altele am licitat.

Voi oferi două dintre cele mai dragi lui Octavian Sovre şi fundaţiei SOS Autism. Unul este al meu de la <<Centenarul fotbalului românesc>>, iar celălalt este al lui Daniel Niculae, cu autografele tuturor participanţilor, tricou câştigat de mine la licitaţia caritabilă de după eveniment.

Sper din suflet să vă fie de folos! Şi îi rog pe toţi colegii mei din sport să doneze măcar o amintire cu care să însenineze ziua, poate chiar viaţa unui semen care are nevoie”, a afirmat Ciprian Marica.

Afla mai multe despre: octavian şovrescandal şovreciprian maricasos autism bihor 

viewscnt
Articole similare